Чалга легендата Сашка Васева явно тотално е скъсала джоба без

...
Чалга легендата Сашка Васева явно тотално е скъсала джоба без
Коментари Харесай

Сашка Васева тотално е скъсала джоба! Певицата с дрехи назаем в Брадъра

Чалга легендата Сашка Васева очевидно тотално е скъсала джоба без настоящи записи и участия, тъй като й се постанова да облича облекла назаем. Съквартирантката в новия сезон на „ ВИП Брадър ” се разнася из къщата с тоалети със зле прикрити етикети на тях, видяха бдителни почитатели.

„ Първоначално взех решение, че ципът на роклята на Сашка е отворен, само че по-късно забелязах, че се подава етикетът й. По-късно разбрах, че тя постоянно взема облекла назаем от огромни магазини особено за телевизионни участия и по-късно ги връща, като заплаща най-малък наем. Ако една рокля коства примерно 500 лв., тя заплаща 30 лв., с цел да я носи, а след това я връща във типа, в който я е взела ”, твърди колежка на Дупнишката Мадона от гилдията.

Номерът апропо напълно не е патент на Сашка. Родните звезди от лекия род постоянно минавали през скъпарски и не толкоз елитни магазини, с цел да си „ напазаруват ” първокласните дрешки, с които се явяват на участия, изявленията и приеми. След това ги прибирали в окаяно положение. Позволявали си го даже реализатори със забележително богатство като Преслава, та какво остава за забравената Васева. Някои звезди имали навика да вземат облекла с оправданието, че били за присъединяване, а по-късно си ги прибирали и въобще не ги прибирали. Същото се случвало и с обувките и бижутата, написа " Уикенд ".

Иначе финансовите проблеми на Васева не са загадка за никого. От 6-7 години насам връзките сред Сашка и половинката й Христо куцат съществено, като певицата го упреква, че проиграва всичките си пари на хазарт. От 2010 година насам 2 пъти Васева подава молба за бракоразвод, само че след това я отдръпва, след обещанията на брачна половинка й, че той ще се промени. В момента двамата са в положителни връзки, само че очевидно мъчно се оправят със закърпването на фамилния бюджет.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР