Чалга индустрията достигна нови низини в своето развитие. Лорена и

...
Чалга индустрията достигна нови низини в своето развитие. Лорена и
Коментари Харесай

Адът отваря врати за чалгарите Лорена и Джордан! Евтиното подобие на певица и „обратното” й приятелче оскверниха вярата в Бог


Чалга промишлеността доближи нови низини в своето „ развиване ”. Лорена и Джордан сътвориха най-голямата подигравка в християнството в последните години, заснемайки видеоклип в божи храм.

Певицата, която има голямо самочувствие, само че не може да назове нито един собствен шлагер, е застанала облечена провокативно на камбанарията на храм „ Свети Петър и Павел ”, който се намира в с. Ковачевци, община Самоков.

Да се покажеш в този тип пред божи храм е демонстрация освен на безспорна нецензурност и липса на хармония, само че и на доста неприятна ценностна система, резултат от липса на съответно образование.

Че Лорена е евтина и лека жена, е социална загадка. Но би трябвало ли да поругава Христовата религия по подобен метод, тъй като в този храм се молят на Бог стотици хора.

Разбира се, нито Лорена, нито Джордан съблюдават християнските правила и изповядват сходни полезности. Иначе нямаше тя да наподобява като жрица на любовта, а може би освен наподобява, пък той да е неприкрит педераст. Както е известно, в Библията е посочено като грях мъжът да се отнася с мъж като с жена.

Софийската митрополия е в потрес от клипа, който е към песента „ Крадена обич ”. Тя приканва „ Пайнер ” да спре разпространяването му, защото никой не е изискал позволение да се снима там.

Освен антихристи, Джордан и Лорена се явяват и плагиати. Името на песента им съответствува с огромния шлагер на Мария Илиева и Графа от 2006 година Очевидно двамата нямат  задоволително мозъчни кафези, с цел да измислят нещо свое.

БПЦ не е била известена за тези фотоси, другояче те нямаше да се състоят. Кощунството е голямо и се чака да се стигне даже до съд.

Моралното дъно на екипа, снимал това сходство на видеоклип към сходство на ария, има всички учредения да се притеснява, че когато отиде на оня свят, ще гори в Ада. Подигравката с дома на Господ и вярата Христова като цяло е голям грях, който мъчно може да се изкупи.

Лорена и Джордан обаче дори не желаят да го изкупят. Наглостта им стига до такава степен, че те считали, че от Митрополията прекалявали и се правели на забавни, с цел да си придават значимости. Мнение, което е присъщо единствено на морално деградирали хора, които освен не могат да разсъждават обикновено, само че и не вършат разлика сред положително и неприятно.

Източник: Стандарт

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР