Чалга дивата Мария май се е омъжила тайно за любовника

...
Чалга дивата Мария май се е омъжила тайно за любовника
Коментари Харесай

Мара Отварачката се омъжи тайно? Певицата сключи трети брак с Мирослав, той я дари с „Мерцедес”

Чалга дивата Мария май се е омъжила скрито за любовника си Мирослав . Певицата промени семейството си в инстаграм и към този момент се показва като Мария Соколова , видя „ Уикенд ”. Любимият на Отварачката се споделя Мирослав Руменов Соколов, а не Мерджанов, каквато бе първичната информация. Миньончето от Стара Загора е взело семейството на сегашния си мъж.

На всичко от горната страна я е изписала с основни букви. Бащиното име на певачката е Мария Панайотова Кирова , само че тя обича да си трансформира семейството след всяка венчавка. Още преди месец и половина, изпълнителката съумя да склони мачото да й предложи формален брак.

Припомняме, че това е трети брак за Мара, която първо се омъжи за Димитър Андонов , който е бащата на щерка й Марая. Благоевградският предприемач и пайнерката си споделиха „ да ” преди 15 години. Бракът им изкара 5 лета. През 2015 година силиконовата певица още веднъж отиде в поданството и в църквата, само че този път на разположение с предприемача Християн Гущеров , който към този момент се задоми с племейтката Светлана Василева, към този момент Гущерова. Бракът на Отварачката и обичаният й „ Мечо ”, както тя обичаше да го назовава, търпя единствено 2 години.

„ Честно казано, не знам дали се виждам като младоженка, само че несъмнено ще нося семейството на Мирослав ”, показа в едно от интервютата си Мария. За нея каквито и достижения да има една жена в работен проект, тя „ би трябвало да знае къде е нейното място и къде е мястото на мъжа й ”. Жената трябвало да се отдаде 100% и да принадлежи на някого. А най-малкото, което можела да направи, е да носи семейството на Мирослав.

Преди седмица брюнетката се похвали с нов джип, който е подарък от обичания. Возилото е финален модел „ Мерцедес ” и коства към 300 000 лв.. Колата е брачен подарък за прясната младоженка. Разбира се, автомобилът върви в комплект с персонален водач.

Както към този момент разкрихме, поради връзката си с чалгаджийката, Мирослав заряза фамилията си и се разведе с жена си Вая. Мария обявила връзката си едвам откакто Мирослав публично е станал свободен мъж. Е, безбрачният му живот не търпя дълго и Отварачката бързо му надяна брачната халка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР