Чалга дивата Мария май се е омъжила тайно за любовника

...
Чалга дивата Мария май се е омъжила тайно за любовника
Коментари Харесай

Мария се омъжи тайно

Чалга дивата Мария май се е омъжила скрито за любовника си Мирослав – написа в. „ Уикенд “. Доказазателство за това е, че певицата промени семейството си в Инстаграм и към този момент се показва като Мария Соколова – отбелязва изданието.

Любимият на изпълнителката се споделя Мирослав Соколов, а не Мерджанов, каквато бе първичната информация. Миньончето от Стара Загора е взело семейството на сегашния си мъж. На всичко от горната страна я е изписала с основни букви. По персонална карта до момента певицата се водеше като Мария Панайотова Кирова.



Припомняме, че това е трети брак на Мара, която първо се омъжи за предприемача Димитър Андонов, който е бащата на щерка й Марая. Бракът им изтрая едвам 5 лета. През 2015 година силиконовата певица още веднъж отиде в гражданското, само че този пъд на разположение с милионерския правоприемник Християн Гущеров. Бракът на изпълнителката с обичания й Мечо, както обичаше да назовава обичания си, изтрая единствено 2 години.

Както към този момент изданието писа, поради връзката си с чалгаджийката лихварят заряза фамилията си и се разведе с жена си Вая. Мария обявила връзката си едвам откакто Мирослав публично е станал свободен мъж. Е, безбрачният му живот не търпя дълго и Отварачката бързо му надяна брачната халка.Миналата седмица Мария се похвали с нов джип Мерцедес, подарък от обичания й.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР