Чалга дивата Камелия беше обилно насолена от потребители в мрежата

...
Чалга дивата Камелия беше обилно насолена от потребители в мрежата
Коментари Харесай

Фенове захапаха Камелия: Май Цветин не те ощастливява често, а?!

Чалга дивата Камелия беше щедро " насолена " от консуматори в мрежата след следващата си порция сякаш горещи снимки. Както знаем, миналата 50-така певица от дълго време е пристигнала до гуша даже на някои от правилните си фенове с това, че не стопира да се демонстрира без облекла.

Потребителите са на мнение, че това най-малкото не подхожда на възрастта й, а и също по този начин е нетипично за съществено обвързана и щастлива с мъжа си жена, за каквато Камелия има искания.

В жегите Ками се пускаше даже дибидюс, а в този момент, когато към този момент есента потропа на вратата, още веднъж се пусна като изкусителка, единствено с една наметната от горната страна си риза. Това разсмя едни и направи много духовити други, които й захапаха в нета.

" Ками, Ками, какво става с теб, бе?! Че си в рецесия на възрастта е ясно, само че като гледаме, от ден на ден си мислим, че Цветин май е спрял да те ощастливява постоянно. Що по този начин?! Не го ли предизвикат и него към този момент художествените ти фотосчета?! ", бъзикат я в мрежата.

А по-сериозните са безапелационни, че в случай че са на мястото на Цветин от дълго време да са си поговорили съществено с половинката. " В последна сметка никой мъж не е ОК с това жена му да се демонстрира все едно е за обмен ", разясняват те.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР