Чалга дивата Бони даде старт на частните си участия по

...
Чалга дивата Бони даде старт на частните си участия по
Коментари Харесай

Чалгария до шия: Лепят стотачки по короната на фолк дивата Бони


Чалга дивата Бони даде старт на частните си участия по случай завършването на дванайсетокласниците. Първото за сезона се оказа извънредно сполучливо и доходоносно за надарената изпълнителка. Тя пя няколко часа на абитуриентската на Яни, Ани, Илия и Соня. Освен солидния хонорар, който бабата на децата заплаща, Бонка си потегля със сериозна сума пари в ръка.
По време на осъществяването на едни от най-хитовите й песни гостите не стопират да й тикат банкноти в ръцете. По-отворените от тях даже закичват стотачки в диадемата на фолкпевицата. Така Бони си потегля с най-малко две хилядарки от изпращачите на зрелостниците. От видео в обществените мрежи ясно се вижда, че певицата никак не се тормози от украсата по косата си. Ромската перла стиска крепко в ръце банкнотите, до момента в който дами с обилни рокли танцуват в темп към нея. Противно на упованията, че най-вече мъже дават бакшиши на певиците, този път Бони получи финикийски комлименти и от нежния пол.
 
 Певицата събира пари от посетители Певицата събира пари от посетители
 
 <b> Бони </b> поздрави завършващите, те й се отплащат с пари Бони поздрави завършващите, те й се отплащат с пари
 

" Истинско наслаждение беше за мен да бъда част от прелестното, абитуриентско празненство на Яни, Ани, Илия и Соня като специфична музикална изненада и подарък от баба Снежа! Бъдете здрави, щастливи цялата фамилия, все по този начин сполучливи и цялостни с обич! ", написа Бонка под видеото със стотачките.

 
 Баби и зрелостници танцуват под чалга ритмите Баби и зрелостници танцуват под чалга ритмите
 
 Мъже и дами тикат стотачки в ръцете й Мъже и дами тикат стотачки в ръцете й
 
Бони е известна шегаджийка. Преди броени дни тя спретна следващия инстаграм номер на почитателите си. Певицата разгласи, че ще става баба, а щерка й Михаела - мама. След като новината гръмна по всички клюкарски уеб сайтове Бони посочи, че ще става баба на кучета. Дъщеря й Миа скоро прибра кучето Бела в дома си, което се оказа бременно. Сега тя цъфти дружно с гаджето си към новородените кутрета, до момента в който майка й пее по частни партита
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР