Чалга динозавърката Рени се появи днес в Би Ти Ви,

...
Чалга динозавърката Рени се появи днес в Би Ти Ви,
Коментари Харесай

Зрителите в шок: Това, което видяха днес, Рени ли е?!? (реалният й образ няма нищо общо с този във ФБ - СНИМКИ)

Чалга динозавърката Рени се появи през днешния ден в Би Ти Ви, с цел да си побъбри с Деси Стоянова и Петър Дочев, само че доста от феновете по този начин и не съумяха да запомнят думите й, че даже и да ги чуят.

Това, което ги впечатли и по-скоро ошашави, бе визията на певицата, която няма нищо общо с фотошопираните й фотоси в мрежата, върху които са добавени и към четири-пет филтъра.

Да, Рени е на 54 години и въобще не е престаряла, като имаме поради една Камелия, да не приказваме пък за Дженифър Лопес, която даже няма корекции. Но очевидно генът или нещо друго си е споделило думата и Рени наподобява много по-възрастна, съгласно мнозина напряко типаж " лелка ".

" Затова не трябва да се вършат на изрисувани миски в нета, тъй като като ги видиш по малкия екран и ще изкукаш, а не желая да си представям каква е гледката онлайн, когато и театрален грим няма ", разясняват в мрежата консуматори.

А другояче Рени още веднъж разказваше за историята си в Израел и по какъв начин Орлин Горанов я поканил на турне, което я предиздвикало да реши да се върне за непрекъснато в родината.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР