Чалар Союнджю бе официално представен като нов играч на Атлетико

...
Чалар Союнджю бе официално представен като нов играч на Атлетико
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Атлетико представи турски национал

Чалар Союнджю бе публично показан като нов състезател на Атлетико Мадрид. Турският национал се причислява към „ дюшекчиите “ със свободен трансфер от Лестър, в който прекара 5 години.

След като мина през младежките обединения на Менемен Беледиеспор, Букаспор и Гюмюшордуспор, той направи своя професионален дебют през сезон 2014/15, носейки фланелката на Алтънорду, с която изигра 40 мача за два сезона, преди да се насочи към Фрайбург. В Германия той продължи да показва защитните си качества, изигравайки 55 публични мача за два сезона преди идването си в Лестър Сити.С общо 53 мача за турския народен тим досега, след престоя си в Бундеслигата, той се приземи на стадион „ Кинг Пауър “ и изигра 132 мача с „ лисиците “, като беше основна фигура в историческото продобиване на ФА Къп през сезон 2020/21.

Турският централен бранител мина сполучливо нужния медицински обзор и по-късно се насочи към офисите на клуба на „ Метрополитано “, където беше признат от основния изпълнителен шеф на Атлетико Мадрид – Мигел Анхел Гил, с цел да завърши контракта си с клуба.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР