Чакръкчия от София е наранил тежко жена, докато ѝ прави

...
Чакръкчия от София е наранил тежко жена, докато ѝ прави
Коментари Харесай

Чакръкчия спука белия дроб на жена в София, докато ѝ прави масаж

Чакръкчия от София е наранил тежко жена, до момента в който ѝ прави " целителен " масаж. За това споделя в обществените мрежи дъщерята на потърпевшата, която търси и метод мъжът да бъде осъден.

Ето какво написа тя:

" Как се постъпва с субект,който се води теляк, чакръкчия или нещо от вид, чиито процедури изпращат човек в болница. Случаят е следният - майка ми отива при въпросният човек от София, който има кабине, и прави някакво издърпване наместване и масаж. Прилага и натискане, много силово, в региона на белият дроботзад, при което се вдишва или издишва и се натиска внезапно и мощно откъм гърба.

Няколко часа по-късно майка ми е със страхотни болки в гърдите и не може да диша. В болничното заведение се оказва,че е със спукан бял дроб, пневмоторакс. Правят и дребна интервенция и в този момент е с дренаж от дробовете. Докторите споделят,че повода е масажът и то е ясно, че е това. Но естествено касова записка от масажиста нямаме, тъй като не е издадена.

Как да действаме се чудя и допустимо ли е да го осъдим този човек, тъй като освен, че я вкарва в болница, ами общо взето и я оставя без работа, тъй като работата и е обвързвана с натоварващи физически дейности и няма по какъв начин да практикува на този стадий, а евентуално и за напред. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР