Чакат ЦИК да вземе решение да осигурят прозрачност на изборитеНа

...
Чакат ЦИК да вземе решение да осигурят прозрачност на изборитеНа
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив: Токът стана над 500 лева, при нас беше 70 лева

Чакат ЦИК да вземе решение да обезпечат бистрота на изборите
На война с Коронавирус сме

“Преди седмица се обзаложих с Радев, че до Нова година токът ще стане над 500 лева, той стана през днешния ден, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при визитата си в Пловдив. При неприятния Бойко 10 години 70 лв. заплащат. Той участва на среща с футболни почитатели от Ботев и Локо Пловдив, и с кмета на града Здравко Димитров по отношение на доизграждането на двата им стадиона.

“Ние ги започнахме тези игрища с много обилни вложения. Искам да ви поздравя, че за разлика от настоящето държавно управление, вие бяхте мъдри и закупихте огромна част от строителните материали, когато бяха евтини. Надявам се, че освен нашите общински съветници, само че и тези от Българска социалистическа партия биха ни подкрепили за спортната инфраструктура на града”, сподели Борисов.

“Искам да знае градът, че взимайки пари от бюджета на страната, като партия ще подкрепим това решение. Поемам ангажимент целево да ви дадем пари за тези игрища, когато влезем в новото ръководство да компенсираме общината с тези средства, с цел да може другите жители, които имат други цели да не ви гледат накриво”, добави той.

“Потъват кораби, тровят морето. Знаете ли на борсата какъв брой е към този момент желязото, бетонът? Не разбирам какъв брой малоумни са тези хора сега, в случай че ние управлявахме през днешния ден и строителните компании бяха начело, щях да им дам явен знак, че договорите би трябвало да се изпълнят в период. При днешните цени над 30 на 100 поскъпнали, те или би трябвало да строят шеметно или ще банкрутират. Те са златни за операция, с цел да свършат работа на страната. Те ги карат да не работят и да стоят начело на протест”, изясни Борисов.

800 млн. сложихме в обособена сметка, с цел да разплатят това, което сме почнали. Всичко това беше обезпечено, за което стачкуват. Парите бяха обезпечени. Радев вика: Борисов е отговорен! За кое, че ти потъна кораба? Те викат, че не сме били взели ограничения. Какви ограничения да вземем - да слагаме кранове в морето и да чакаме някой да се удари в скалите? 30 дни стоят и гледат по какъв начин потъва корабът “Вера Су”, сподели той.

Пенсиите отидоха по “Пътя на Копринката”. Излъгаха ги за пенсиите, ние си изпълняваме уговорката и ще си построим това, което сме почнали, изясни Борисов.

“Цената на газа го изпуснаха. Борисов беше неприятен. Но дали е в Кремъл, или във Вашингтон, тръбите бяха цялостни с газ”, сподели още Борисов.

“За страдание, през днешния ден 157 души умряли от ковид. Никакви ограничения, нищо. Свършват чувалите”, добави водачът на ГЕРБ, разяснявайки последните данни за разпространяване на болестта. Вече кревати няма в болничното заведение, добави той.

“Виновни сме за кораба, за цените, за газта... Радев е почтен за всичко. Все едно 5 години е бил нищо, или държавен глава. 6 месеца имат служебно държавно управление. За ковида сме отговорни. Викат и при ГЕРБ умираха, само че при нас целия свят не знаеше какво е коронавирус, тичахме по фабрики, търсехме маски и т. н. Светът откри рецепта и имунизира, а ние унищожаваме ваксините”, сподели още Борисов.

“Паникьосани са. Онзи ден, като им дадох образец от кое място върви контрабандата и “Пътя на Копринката” в село Труд, в този момент са в шах какво знаем. Панически им носят пари надолу-нагоре. Толкова пари има в този път, че могат да създадат 3 стадиона. Радев не знае на кой свят е, дали не знаем повече за парата, която тече там, уточни той.

Пак ще ги бием доста, тъй като хората видяха, че те не могат. Крадливи са и не могат. Създадоха един “Път на Копринката”, сътвориха пример на корумпирана страна. Затова няма и пари в бюджета”, добави още той.
Вчера изтеглиха половин милиард заем, който ръководи би трябвало да ги връща, сподели Борисов.

С 30 на 100 заплащат по-малко на лекарите на първа линия в този мор от “лошото наше правителство”. Кажете ми една сфера, която е по-добра. Слави попя хубаво, в този момент с Ицо Хазарта ще минем от чалгата на рап, разяснява той.

В момента ние сме на война с ковида, през вчерашния ден и през днешния ден 200 починали, приблизително по 80 души умират дневно в България от коронавирус. И все едно ги няма. Онзи ден гледах изявление със Спецов, леле какво изявление беше, а той лъжец, продал куха компания. Чак ме кани да му давам сигнали за “Пътя на Копринката” на него тъкмо и на Бойко Рашков, който им е чадър, добави Борисов.

“А при нас пандемията беше първа вест. Сега един месец сме първи по смъртност, само че не е вест. Даже броя на умрелите не дават таблицата да се види. Дано не се случва това на нашия народ, за какво го вършат? Радев, Кацаров, за какво не ваксинирате хората, за какво не ги убедихте, че единствено това избавя? Целият свят се имунизира и в този момент работи, а ние ще би трябвало да затваряме. Пак децата поставят онлайн, те какво са отговорни? Трябваше да се имунизират предходните месеци. Защото това е единственото лекуване, хапчета няма”, сподели Борисов.

“Ако си обичаш народа, това е единственото решение. Дори да не е известно, ще го направиш, в случай че мислиш за хората. За “Тракия” мислех, че ще се засрамят да оправят мантинелите, с цел да не умират хората, само че и това не вършат. Няма ги половината мантинели, сподели той.

“Като имаха болшинство за какво не стана Слави министър председател и не направиха държавно управление? Сега какво ще се промени, ще се заобичат и няма да си приказват за постове ли? Те единствено това вършат и тормоз против ГЕРБ, данъчни инспекции на хиляди хора и сочене с пръст”, напомни Борисов.

Той сподели, че чак в този момент “Да, България” са пратили писмо да изискат информация за машините и кой ще написа кода, а той е приказвал за това от преди месеци. “Никой не знае какъв ще е кода, кой ще написа софтуера, какво ще се случи в флашките, кой ще се логва в този програмен продукт, за какво не желаят да се броят хартиените квитанции, с цел да се засече дали са четни изборите. Сега ще се уплашат още повече от “Пътя на Копринката” и ще затворя страната. А Радев ще се разхожда с държавни коли като кандидат-президент, това му е равнопоставеното. Да върви с брониран Мерцедес, а на мен ми обясняваха за остаряла джипка”, сподели Борисов.

“Като беше в Банско какво направи - България е в тъмночервена зона и няма да има туризъм, тъй като те не взеха ограничения. Защо не усилят имунизацията, че да работи туристическия отрасъл. Сега ще се уплашат хората и няма да гласоподават. А и не се знае по какъв начин ще стане, на една страница, с една карта ли? Манипулацията става през кода на софтуера. Сега се сетиха и другите партии, тъй като преди взимаха единствено от ГЕРБ гласове и ги разпределяше софтуера, а в този момент не се знае дали няма да се прави това и с други партии”, разгласи водачът на ГЕРБ и още веднъж изиска всички партии да участват на слагането на софтуера и кода и да имат опция за надзор. Сега и Движение за права и свободи и “Да, България” ги е боязън. Предполагам и Българска социалистическа партия ще се уплашат, уповавам се към този момент ЦИК да вземат решение да обезпечат бистрота на изборите”, добави Борисов.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР