Чакат се експертизи от записите, които сме им предоставили и

...
Чакат се експертизи от записите, които сме им предоставили и
Коментари Харесай

Разследват убийството на Митко отначало, майка му се надява на нов следствен експеримент

„ Чакат се експертизи от записите, които сме им дали и в случай че всичко бъде доказано и се потвърди, че забърканите са повече от двама, ще бъдат повдигнати нови обвинявания в Окръжна прокуратура. Бяхме уверени, че те ни поддържат и всичко стартира изначало – разпити и безусловно всичко. ” Това сподели майката на убития Митко от Цалапица Атанаска Бакалова след среща в прокуратурата, предава

Пред постройката на държавното обвиняване се организира вторият следващ митинг за през днешния ден. Близки и другари посрещнаха думите на Атанаска с крясъци „ отлично ” и „ победа ”.

Майката на Митко добави, че родителите на близнаците би трябвало да бъдат подведени под отговорност, защото в петък и събота след убийството са знаели какво се случва и, че Митко е заровен от личните им деца. Не са се обадили в полицията да подадат сигнал.

Според нея, те също са укриватели, щом са отишли на ресторант с техни другари и двете вечери да се смеят и да се веселят.

Атанаска Бакалова се надява да се подходи по друг метод към следствието и да бъдат повдигнати нови обвинявания на братята близнаци, тъй като не е обикновено да се водят единствено укриватели, откакто Борислав е участвал на мястото.

„ Искаме виновниците да си понесат наказването, по този начин както планува закона. Според тройната съдебно-медицинска експертиза Митко е бил жив 30 мин. след побоя, а на 16-тата минута той е пренесен в багажника на колата, с цел да бъде заровен. Това за мен е подигравка с тялото на детето ми, което е било заровено на 40 см. със строителни боклуци. После споделят, че се били уплашили. А за какво не се уплашиха да се обадят на 112 и да му дадат първа помощ? Това не са другари, а живи врагове ”, сподели още майката на Митко.

Тя добави, че в случай че се постанова отначало ще бъде изработен следствен опит.

„ От записите, които сме дала занапред ще излиза наяве и кой гаси фаровете на колата. В показанията всякога има огромни разминавания ”, добави тя.

Близки на убития Димитър пожелаха и форсиране в процеса по издирването на посочения за палач Рангел Бизюрев.

„ Искаме да се разбере и какво се случва с Рангел, за какво го няма и не е хванат към този момент 3 месеца. Искаме полицията да си образува екип и да отидат да го търсят, тъй като те го изпуснаха. Къде се скри без пари и кой го устоя? Много въпроси има без отговори ”, приключи майката на Митко.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР