Чакането за феновете на Сент Етиен свърши. Зелените записаха първи

...
Чакането за феновете на Сент Етиен свърши. Зелените записаха първи
Коментари Харесай

Сент Етиен с първи успех от 3 месеца

Чакането за почитателите на Сент Етиен свърши. " Зелените " записаха първи триумф в Лига 1 от три месеца насам, откакто надделяха с 2:1 като посетител Бордо в дуел от 15-ия кръг. За последно Сент Етиен се поздрави с триумфа на 17 септември, когато победи Олимпик Марсилия.

Любопитното е, че първата побеа от толкоз дълъг интервал пристигна против тим, воден от някогашния треньор на Сент Етие Жан-Луи Гасе, който беше отпред на отбора в интервала декември 2017 - май 2019 година.Двата тима се " захапаха " от първата минута, като Арно Норден откри за гостите след четвърт час игра. Домакините се върнаха в мача с попадение на Хуанг в 24-ата.

Le Manager général de l " >

Играта забави движение и изглеждаше, че и двата тима са удовлетворени от равенството, когато в 75-ата минута с удар от отдалеченост Иван Нею Нупа вкара победното попадение за Сент Етиен и донесе глътка въздух на отбора си, който върви 14-и с 16 точки. Бордо е позиция нагоре, като има 19 точки в актива си. Лига 1 15 кръг, сряда 16 декември  Бордо 1:2краен резулат  Сент Етиен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР