Чакането свърши, тъй като Samsung официално обяви датата на пускане

...
Чакането свърши, тъй като Samsung официално обяви датата на пускане
Коментари Харесай

Официално: Ето кога ще видим Galaxy S24

Чакането свърши, защото Samsung публично разгласи датата на стартиране на пазара на серията Galaxy S24. Дългоочакваното събитие ще се състои на 17 януари от 18:00 часа българско време. Интересно е, че феновете от най-източните страни като Южна Корея, Китай и Австралия ще станат очевидци на живото предаване в ранните часове на 18 януари.

Макар да резервират цялостния дизайн и размери на своите прародители, Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra дават обещание доста усъвършенстване с въвеждането на новия потребителски интерфейс One UI 6.1. Тази итерация включва генеративния изкуствен интелект на Samsung, отключвайки усъвършенствани функционалности като усъвършенствани фотоси в нощен режим, благоприятни условия за превод онлайн по време на диалози и голям брой софтуерни оптимизации.

Ентусиастите на Samsung по целия свят чакат с неспокойствие събитието Unpacked, с цел да се срещнат с нововъведенията и достиженията, които серията Galaxy S24 е подготвена да изведе на напред във времето в региона на смарт телефон технологиите.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР