Чакането приключи! От днес до 18-ти декември светът е футбол!

...
Чакането приключи! От днес до 18-ти декември светът е футбол!
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Започна Мондиал 2022! Гледайте церемонията по откриването на Световното първенство по футбол в Катар

Чакането завърши! От през днешния ден до 18-ти декември светът е футбол! За първи път в историята Мондиалът се организира в страна от Близкия Изток.

22-то международно състезание по футбол в Катар стартира в 18.00 часа с мач сред домакина Катар и Еквадор на стадион „ Ал Байт " в Ал Хор и ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3.

Преди това, на същия стадион, се организира формалната гала по откриването.

Специалното студио на Българска национална телевизия към този момент посрещна първите си посетители. По време на Мондиала най-актуалните имена от българския футбол ще гостуват, с цел да споделят своите упования и прогнози за шампионата.

Гледайте онлайн формалната гала по откриването на Мондиал 2022

Първият мач от Световното състезание по футбол опълчва допустимо най-неочакваните противници - Катар и Еквадор!

Домакините са в цялостна подготвеност да изумят всички експерти, а в проектите на южноамериканците не влиза нищо по-различно от присъединяване в елиминационната фаза, тъй че успеха за " Ла Три " е наложителна! Битка сред непознати съперници! Битка с непредвидим край!

Гледайте Катар - Еквадор от 18.00 ч. през днешния ден по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3!

Студийната стратегия стартира в 17.10 ч.

Снимка: БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР