Чакането на Европейското първенство на УЕФА е едно от най-дългите

...
Чакането на Европейското първенство на УЕФА е едно от най-дългите
Коментари Харесай

Англия, Франция и Белгия са големите фаворити на Евро 2021 според Bwin

Чакането на Европейското състезание на УЕФА е едно от най-дългите за футболните почитатели в историята на играта. Феновете одобряваха появяването на обичаните си интернационалните играчи за даденост и като изключим международните войни, то те не са чакали повече от две години сред огромните футболни шампионати. В средата на световна здравна пандемия, анулацията на Евро 2020 бе сериозен удар по всеки същински футболен почитател. Европейското състезание в този момент ще се организира през лятото на 2021 година и по прелиминарен проект в цяла Европа, само че стартира и приключва на Уембли, където всеки британски последовател ще се надява, че спомените за Евро `96 се завръщат още веднъж. Нека да разгледаме най-новите коефициенти на за любимците на Евро 2021 в сегашния миг.
В момента три тима притеглят повече интензивност за залагане от множеството отбори и всеки от трите може да даде безапелационен мотив, че заслужава да бъде начело като любимец на залаганията на Евро 2021. Най-новите коефициенти за продобиване на европейските финали в Bwin дефинират Англия за любимец на шампионата.
Световното състезание през 2018 година беше добра проява за гения на отбора на Гарет Саутгейт, само че Хърватия съумя да ги отстрани на полуфинала на международното състезание. Това за Англия бе най-хубавият късмет за присъединяване във финала на Световната купа в последния половин век, само че бе пропуснат, след което отборът не съумя да се оправи и с Белгия за бронзовите медали. Докато Англия се усъвършенства през последните години и месеци, те към момента наподобяват неуверени на доста значими позиции и може да не заслужават челното си място в коефициентите за победител на Евро 2021 в bwin. Трудно е да се каже кой е най-хубавият им централен бранител, системата на полузащитата е несъмнено неоформена и начело няма надеждна опция за Хари Кейн.
Вторият огромен любимец на конкуренцията е Белгия
Белгийците имат един от най-хубавите тимове на национално равнище сега. С композиция от атакуващ усет и бранители, които са на върха в кариерата си, наподобява, че Белгия може да бъде неудържима. Но в действително изражение кои огромни тимове са побеждавали в в действителност спортни игри? Нека да разгледаме Белгия като любимец на евро финалите. Още на Мондиал 2018 единственият тим, който Белгия победи в груповата фаза, беше Англия.В останалите директни елиминации,  Белгия завоюва страхотна победа против Бразилия, само че се измъкна против Япония, като завоюва с 3:2 и загуби от Франция, където бяха тактически надиграни. Това към момента е огромна заплаха да се случи още веднъж на Евро 2021, където е доста евентуално те да се изправят против Франция на някакъв стадий в елиминационната фаза.
Франция е в топ 3 на любимците за спечелването на Европейското състезание
„ Петлите “ са актуалните спечелили в Световната купа и откакто завоюваха първото си Световно състезание през 1998 година, завоюваха идващото Европейско състезание, въпреки и не насмалко усложнения. На финала Франция губеше от Италия до 93-ата минута, когато гол на Силвен Вилтор вкара срещата в продължения, където Давид Трезеге вкара победния „ Златен гол “. Въпреки че няма да се изисква сходно нещо, с цел да завоюва , Франция е доста по-добър
залог поради коефициентите на Bwin, защото те имат прикритие в разнообразни жизненоважни позиции на  терена. Те имат Н`Голо Канте и Пол Погба в полузащита, а а в по този начин имат разнообразни способи да надвият своите съперници, с хитростта и опита на Оливие Жиру, бързината на Килиан Мбапе и голмайсторския усет на Антоан Гризман. Малко изненадващо е да забележим, че Франция има по-малки шансове от Англия и Белгия на Евро 2021, само че това може би е тъй като са в най-тежката група в шампионата с Германия, Португалия и Унгария.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР