Чакането и спекулациите свършиха. Mercedes показа новата G-класа. Това стана

...
Чакането и спекулациите свършиха. Mercedes показа новата G-класа. Това стана
Коментари Харесай

Mercedes показа новата G-класа

Чакането и спекулациите свършиха. Mercedes сподели новата G-класа. Това стана по време на автомобилното ревю в Детройт.

Един от най-любимите офроуд коли е още по-неустоим. G-класата е претърпяла много промени, най-много в купето и окачването.

Култовият модел на Mercedes резервира разпознаваемата си форма, като в това време е с нова по-модерна линия. Това е реализирано посредством нови аеродинамични елементи, намаляващи въздушното противодействие, нови фарове, стопове и мигачи.

Радикалната смяна, както споменахме, е в купето. То е доста по-технологично и съвременно. Използвани си най-висококачествени материали, а множеството бутони от предходния модел са сменени с огромна мултимедия, която се грижи за съвсем всичко в автомобила. Наложилата се в останалите модели на Mercedes DYNAMIC SELECT система е налична и в обновената G-класа. Чрез нея се трансформират настройките на автомобила в пет разнообразни разновидността - Comfort, Sport, Individual, Eco и G-Mode. Последният е оригиналност, ориентирана напълно към 4х4 прекарванията.

Инженерите на Mercedes са обърнали съществено внимание на офроуд опциите на новата G-класа. Автомобилът има ново без значение окачване с по два носача начело в композиция с цялостен заден носач. Пътният луфт е повишен с 6 мм до 241 мм, а оптималната дълбочина на брода е повишена с 10 см до 70 сантиметра.

Автоматичната 9G TRONIC предавателна кутия с хидравличен трасформатор е адпатирана особено, с цел да посрещне потребностите на офроуд иконата.

В Съединени американски щати автомобилът ще се предлага с 4.0-литровият пърформанс V8 бензинов мотор с мощ от 422 конски сили и оптимален въртящ миг от 610 Nm при 2000 до 4750 оборота/минута.

Очаква се до дни да стане ясно и какви ще са моторите за Европа. У нас автомобилт ще стартира да се продава след май месец.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР