Чакането и отлагането са особено разочароващи в една връзка. Дамите

...
Чакането и отлагането са особено разочароващи в една връзка. Дамите
Коментари Харесай

Ето защо НЕ трябва да чакаш той да пише пръв

Чакането и отлагането са изключително разочароващи в една връзка. Дамите имат навика да не вършат първата крачка и по тази причина отсрочват този ход, давайки късмет мъжът да бъде основателя. Те считат, че в очите на колегата ще имат тип на обезверени и прекомерно настоятелни.

Отлагането не води до нищо положително в живота, освен във връзките. Днес нравите са други и не е наложително първата крачка да бъде направена от мъжа. Ако дамата чака постоянно самодейността да е от страната на мъжа, може да си остане единствено с желанието за споделена обич и дълготрайна връзка.
 5 аргументи за какво писането е толкоз потребно? 5 аргументи за какво писането е толкоз потребно?
Всички обичаме да пишем от време на време, даже да нямаме гений за това. В тази публикация ще разгледаме пет аргументи за какво писането е толкоз полезн...

Дамите се затрудняват да създадат първата крачка към обичания мъж и в това време да не наподобяват обезверени и прекомерно настоятелни. Това несъмнено работи отблъскващо на мъжа.

Защо да не се отсрочва позвъняването до мъжа, който сте си харесали?

Чакането на позвъняването на мъжа и примиряването с отлагането на това деяние демонстрира, че сте се пуснали по течението. Напълно действително е да се притеснявате по какъв начин ще изглеждате в очите на близките.  Подобно терзание може да изпитва и той. Това, че не ви звъни, никога не значи, че не ви харесва.

В случай, че сте уверени, че виждате светлото бъдеще на тази връзка, бъдете смели и без да сте прекомерно завладяващи и настоятелни, покажете, че проявявате интерес.
 Как да пишем по-добре Как да пишем по-добре
Как да пишем по-добре - това е въпрос, който вълнува всички в актуалния свят. Независимо дали пишем книги, изявления в блогове, имей...

Няма да станете по-привлекателна за мъжа, в случай че демонстрирате колебливост

Грешно е дамите да се вършат на недостъпни, смятайки, че ще създадат по-голямо усещане на мъжкото съсловие. Определено това е неверен метод. Ако в действителност ви интересува, потърсете го. Не чакате той да се сети да направи това. Какво толкоз неприятно може да ви се случи?

Най-много да ви откаже. В случай, че се случи това, ще сте си икономисали доста време и нерви. Чакайки да реагира пръв, вие ще продължавате да се чудите како усеща той към вас, имате ли бъдеще и други Нещата могат толкоз да се проточат, че да изпуснете всичките си останали шансове.

Трябва да сте наясно, че мъжете харесват инициативните дами, дамите със самочувствие и тези, които добре знаят какво желаят.  Мъжете са привлечени като магнит от дамите, които знаят какъв брой са привлекателни, могат да се оправят с всяка комплицирана обстановка и са съумели в живота. Всичко това може да се случи, единствено в случай че дамата е задоволително инициативна, а не стои да чака в ъгъла да я откри щастието.
 Как писането на ръка ни прави по-умни Как писането на ръка ни прави по-умни
Съвременните компютърни джаджи от дълго време изместиха химикалките и моливите. Обикновения хартиен бележник, обаче, може да донесе доста повече...

Неразумно е да чакате един мъж да ви обърне внимание и да направи първата крачка дълго време, Ценете времето си. Докато чакате определения, някой различен – по-добър – ще ви се измъкне под носа.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР