Чакаме премиера Борисов, който председателства Европейския съвет, за да направим

...
Чакаме премиера Борисов, който председателства Европейския съвет, за да направим
Коментари Харесай

Оставката на енергийния министър ще бъде обсъдена на извънреден коалиционен съвет

„ Чакаме премиера Борисов, който ръководи Европейския съвет, с цел да създадем съдружен съвет с „ Обединени патриоти " и да решим дали одобряваме оставката на енергийния министър Теменужка Петкова ”. Това съобщи водачът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, който изясни, че се е чул с премиера по телефона.

Малко по-рано Петкова разгласи, че ще подава оставката си. „ Морално е в такава обстановка да си подам оставката. Разговарях с премиера Бойко Борисов. Той ще реши дали да я одобри. Аз би трябвало да изчистя името си ", сподели Теменужка Петкова.

„ Теменужка Петкова е заслужен политик и общественик. Не ми е известно да има роднински връзки. А всеки познава доста хора. Сделката в ЧЕЗ е направена сред частни лица в Прага ", изясни Цветанов по отношение на подозренията за близки връзки сред енергийния министър и новия притежател на ЧЕЗ Гинка Върбанова.

Вчера от „ ЧЕЗ Груп “ оповестиха, че Надзорният съвет е одобрил продажбата на българските активи на компанията на групата „ Инерком България “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР