Чакаме оставката на заместник-кмета по транспорт на Столична община Илиян

...
Чакаме оставката на заместник-кмета по транспорт на Столична община Илиян
Коментари Харесай

Иван Таков: Зам.-кметът по транспорт Илиян Павлов да подаде оставка

Чакаме оставката на заместник-кмета по превоз на Столична община Илиян Павлов, откакто и Върховният административен съд удостовери некомпетентността му. Това съобщи ръководителят на комисията по превоз и пътна сигурност на София Иван Таков.

" Очакваме тази оставка неотложно, добави ръководителят на Българска социалистическа партия в локалния парламент. Според него това е един от методите Павлов да понесе отговорност за " всичките безобразия, които сътвори дружно със " Спаси София " в центъра на столицата. Арогантното надменност и самонадеяността им костват на столичани над милион лв.. Управлението на София не е учебно заведение за въодушевени начинаещи момчета, които си вършат опити на гърба на близо два милиона души в града. Те са определени, с цел да работят по този начин, че да улесняват живота на жителите, а не да го затрудняват и попречват ".

Според Иван Таков недомислената и неподготвена метаморфоза на придвижването по улиците и булевардите към НДК би трябвало неотложно да бъде анулирана.

" Върховният административен съд не дава наставление какво да бъде направено оттук-нататък, по тази причина в този момент Столична дирекция на вътрешните работи би трябвало да разпореди връщането на остарялата организация на придвижване, разяснява ръководителят на Комисията по превоз и пътна сигурност в СОС. Това, несъмнено, още ще оскъпи грешката на ПП-ДБ-СС в СОС. Надявам се, че и способените органи ще си влязат във функционалностите, с цел да може похарчилите на вятъра общински запас да си понесат съответната отговорност ", разяснява Таков.

Според него ограниченията против лъжите на заместник-кмета и на " Спаси София " би трябвало да бъдат съществени, защото те са си разрешили да работят напук освен против органите и разпоредбите на общинската власт, само че и против жителите.

" За страдание, нищо не може да компенсира паниките, нервите и неудобствата на хората, които седмици наред стачкуваха в центъра на София ", приключи Иван Таков.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР