Чакам Елена Йончева да подпише сигнала до прокуратурата, а не

...
Чакам Елена Йончева да подпише сигнала до прокуратурата, а не
Коментари Харесай

Добрев: Ще съдя Йончева! Само я чакам да...

Чакам Елена Йончева да подпише сигнала до прокуратурата, а не да се скрие зад 20 души, с цел да ми даде съображение да я осъждам за набеждаване. Това съобщи Делян Добрев, откакто депутатката от Българска социалистическа партия внесе документи в прокуратурата по абсурда Кумгейт с искане на инспекция на публични поръчки и свързани с него компании.

" Аз не съм обвързвано лице, не съм възлагал поръчки, не съм кмет ", изясни Добрев, който отхвърли обвиняванията, прецизира Канал 3.

Относно завода на родителите му изясни, че въпросните 2 милиона са взети на заем, а не от офшорки, както твърди Йончева.

Милионите от 100, станаха 50, след няколко месеца ще станат нула, иронизира изказванията на социалистите депутатът от ГЕРБ.

" Радвам се, че внася сигнала, с цел да се откри, че аз не съм обвързвано лице ", разяснява той.

Добрев изясни пред медиите и за какво е изтеглил подадената оставка на 22 декември, откакто Конституционен съд образува дело по настояването на Българска социалистическа партия.

Той изреди няколко аргументи, измежду които обстоятелството, че се основава проблем и казус. Тук намеците са, че съм се уплашил от Конституционен съд, добави той и подсети, че каквото и да е решението на конституционните съдии, то няма да е със задна дата, а ще работи отсега нататък за последващи сходни случаи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР