Чакам да ми дадат решение за майките на деца с

...
Чакам да ми дадат решение за майките на деца с
Коментари Харесай

Борисов чакал да му дадат решение за майките на деца с увреждания


Чакам да ми дадат решение за майките на деца с увреждания, които стачкуват, с цел да стане ясна сметката. Нека стане подготвена сметката, още се карат кой на кого и как”. Това разяснява министър председателят Бойко Борисов пред български публицисти в Брюксел, представен от Нова тв.

“Обещал ми е и министърът, и Валери Симеонов работи по това, за какво би трябвало всеки ден да издевателстват над мен. Ще го направя, очаквам да видя сметката”, съобщи още Борисов.

В следствие той посочи, че “издевателстват” не майките, а политиите.

“Не съм казвал, да ми се махат от главата. Казах: “Връщам го министъра, щом си го харесват, да реши този проблем, да ми се маха от главата Бисер с казуса му. Не да обидя майките”, съобщи още Борисов.

Преди две седмици откакто общественият министър Бисер Петков подаде оставка в началото министър председателят я одобри, само че в следствие след мощен отпор против оставката му Борисов го върна на поста и съобщи, че желае тематиката да му се “махне от главата”.

“След като министърът остава, се надявам повече да няма палаткови лагери... Щом споделят, че даже не става въпрос и за пари, да седнат и да създадат по този начин, че тази тематика да ми се махне от главата и на мен, и на всички вас”, заръча още министър председателят.

Той показва неспокойствие и към протестиращите майки на деца с увреждания: “Тези палаткови лагери стоят от седмици и до момента не съм чул някой да каже: Този министър ще ни реши въпроса. А това, че лагерите ставаха от ден на ден, значи, че не го взема решение. Искам да видя в този момент от кое място идва тази задача към тях”.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР