Чакам да ме арестуват, заяви доц. Атанас Мангъров пред Радио

...
Чакам да ме арестуват, заяви доц. Атанас Мангъров пред Радио
Коментари Харесай

Доц. Мангъров чака да го арестуват

Чакам да ме арестуват, съобщи доцент Атанас Мангъров пред Радио К2. Инфекционистът е проверяван от Софийската градска прокуратура след телевизионно присъединяване, в което споделя, че “564 души, които са умряли, са умряли, тъй като са имунизирани “.

Проверката на прокуратурата би трябвало да откри има ли данни за осъществено закононарушение. Тя е по текста от Наказателния кодекс за всяване на суматоха, по който – при започване на пандемията, подсъдима, само че след това оправдана беше Асена Сербезова, която в този момент е на поста здравен министър.

“Когато нямаш причини, започваш да използваш силови причини. Целта е да ти затворят устата. Аз в никакъв случай не съм казвал хората да не се имунизират, а то да не е задължително”, добави Мангъров, представен от " Евроком ".

“Ако имунизациите за коронавирус бяха читави, в случай че бяха направени по разпоредбите, в случай че ние бяхме наясно с тяхното деяние и последици - ние дори не знаем какво има в тях. Има черни страници за наличието на ваксините”, уточни доцентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР