Чаках 2-3 часа в неведение. Никой не вдигаше телефоните. Накрая

...
Чаках 2-3 часа в неведение. Никой не вдигаше телефоните. Накрая
Коментари Харесай

Ива Софиянска Рухна В Сълзи По Време На Разговора С Вдовица На Баретата Емил Шарков. Видео

" Чаках 2-3 часа в незнание. Никой не вдигаше телефоните. Накрая дойдоха в работата, с цел да ми оповестят. Сред хората имаше и психолог, който ми споделяше по какъв начин да вдишвам. Но той беше просто декор, тогава желаех да поддържам връзка единствено с Бог ", признава вдовицата.

Друго обаче ѝ било още по-тежко даже от вестта за гибелта на обичания ѝ - по какъв начин да заяви на детето им, че татко му към този момент няма да е с тях. " Това беше най-трудният миг. Да кажеш на едно дете, че татко му към този момент го няма ", спомня си тя. " Никого не упреквам, по този начин е спретнат животът. Това е неговата орис и го одобрявам. За мен няма значение дали дават на килъра смъртна присъда или пожизнен затвор. Нищо няма да върне Емо ", смирено показа вдовицата.

Тя направи и сензационни разкрития, че е гледала видео от последните мигове и е чула последните думи на обичания си.

" Изгледахме всички материали, в това число и видеозапис от цялата акция. Чух и последните думи на Емо и разбрах доста неща, които не са и в протоколите. Така се стекоха нещата, че правораздавателната система не пожела да се разрови. Тези, които бяха посочени за отговорни и бяха осъдени, към този момент още веднъж са си на управителни позиции, което е най-жалкото. Тези хора си живеят умерено живота. За мен остава просто да върша позитивни неща в памет на Емо. Не желая да се концентрирам върху това кой е отговорен. Приела съм нещата и не преставам напред с задачата, която има фондацията. Подкрепям детето си и пребивавам живота си ", споделя Шаркова.

" Дълго време се назовах прочувствен саможивец. 2-3 години нищо не можех да усетя. Бях с равно равнище на страстите. Примерно съм в обстановка, в която ще катастрофирам. Аз нищо не изпитвах даже в тези моменти. Намерих още веднъж любовта. До мен имам доста стойностен човек, който се грижи безпределно за мен и детето ми. Цени ме като жена ", призна тя. " С Лъчезар сега сме добре. Първо работехме дружно и той много изчака преди да предприеме нещо. Като започнаха нещата с Лъчезар, Емо просто спря да идва в сънищата ми. Сега, когато го сънувам, обстановките са доста приятни и позитивни ", приключи диалога на Ива с Милена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР