Чака ни много тежка зима, която можем да избегнем, ако

...
Чака ни много тежка зима, която можем да избегнем, ако
Коментари Харесай

Костадинов вижда в Русия спасение от много тежка зима

Чака ни доста тежка зима, която можем да избегнем, в случай че възстановим положителните си връзки с Русия, това съобщи пред медиите водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов. Той изрично се разгласи за нови избори. „ Когато има политическа рецесия, тя се взема решение с избори ”, зави той и акцентира, че някои партии в Народното събрание са изчерпали доверието на гласоподавателите, а други са спечелили по-голяма поддръжка.

Костадинов съобщи също, че проблемите на страната няма по какъв начин да се решат, в случай че ръководи болшинство, което води „ провокативна антируска политика ”. Според него идващите избори имат темперамент на референдум, на който би трябвало да изберем една от двете благоприятни условия – война или мир.

Костадинов съобщи също, че България би трябвало да спре да се ръководи от непознати посолства. Той разяснява също, че ДАНС сигурно знае какво са си говорили български политици с американския дипломат, по тази причина „ Възраждане ” са ги сезирали по въпроса, който беше издигнат след медийни изявления. Костадинов сподели също, че информацията за тази среща е спусната на медиите, а не резултат от техни следствия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР