Чака ли бебе Димитър Рачков от плеймейтката Анита Димитрова е

...
Чака ли бебе Димитър Рачков от плеймейтката Анита Димитрова е
Коментари Харесай

Рачков намекна за бебе

Чака ли бебе Димитър Рачков от плеймейтката Анита Димитрова е въпросът, който развълнува почитателите му в обществената мрежа, видя HotNews. Поводът за подозрения е фотография, която артиста разгласява преди часове. На фрагмента Рачков театралничи с две плюшени играчки и балони, което породи десетки мнения.

Ако за едни това е намек, че комика се крие зад облика на Бебето в "Маскираният артист ", то за други това може да приказва единствено едно, а точно - очакване на бебе. Дали в действителност по този метод обичаната му Анита е съобщила радостната новина? Факт е, че в последно време девойката не е изключително дейна в обществената мрежа, което също може да се дължи на предстоящото събитие и вълненията й.

on Nov 3, 2020 at 4:40am PST

Извън персоналните вести към Митко, почитателите се питат дали тази събота няма да го забележим назад като водещ на шоуто с маските. Както стана ясно тези дни, Герасим Георгиев-Геро може да премине под карантина, защото е бил в обкръжението на брачната половинка на рокаджията Стенли - Локо. По-рано артистът бе признат в болница с коронавирус.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР