Чак толкова влюбена не сме я виждали. Никога. Дори и

...
Чак толкова влюбена не сме я виждали. Никога. Дори и
Коментари Харесай

Анелия, полудя ли: Младият Захаринов й стиска ц*ците пред очите на хиляди, а тя се радва!

Чак толкоз влюбена не сме я виждали. Никога. Дори и в годините, когато беше брачна половинка на Коко Динев и когато бе в самата си младост. Този път Анелия е хлътнала до такава степен, че е напът да си изгуби здравия разсъдък. А " виновникът " е Любомир Захаринов. Не знаем какво прави този мъж, който е и по-млад на години от певицата, само че очевидно знае по какъв начин да й " бърка в мозъка ".

Анелия, която постоянно е била измежду най-стилните и сдържани в държанието си чалгарки, пазила е в загадка персоналния си свят и по тази причина постоянно е била уважавана, в този момент откачи. Разбираме, че любовта е сляпа, само че се оказа и оглупяла. На " дърти години " Анелия се изкефи на това по какъв начин мъж й мачка ц*ците - обществено!

Двамата със Захаринов бяха на мача на " Левски " с тима на Северна Македония през вчерашния ден и, несъмнено, скандираха за сините. Победата на " Левски " зарадва цяла България, само че още преди мача - очевидно за шанс, Любо награби годеницата си за гърдите - безусловно, непосредствено и пред очите на хилядите на стадиона.

Снимката е красноречива, а от нараствания кадър се вижда по какъв начин крепко стиска Захаринов. По-интересна е реакцията на Анелия, която освен се е нахилила, ами реши да показа тъкмо този кадър в нета, че да го видят още два пъти по толкоз хиляди.

" Очевидно е, че дамата ревнува този Любчо и желае по този начин да покаже, че той я обожава, харесва я и е единствено неин ", подмятат в мрежата.

Тагове: Анелия Любомир Захаринов Левски мача на Левски стадион Коко Динев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР