Чък Шумър, лидерът на демократите в Сената на САЩ, призова

...
Чък Шумър, лидерът на демократите в Сената на САЩ, призова
Коментари Харесай

Лидерът на Сената на САЩ Чък Шумър призовава израелците да сменят Бенямин Нетаняху

Чък Шумър, водачът на демократите в Сената на Съединени американски щати, прикани за нови избори в Израел, с цел да смени Бенямин Нетаняху, като сподели, че израелският министър председател е „ отслабил израелската политическа и морална тъкан “ и е бил „ прекомерно податлив да толерира цивилните жертви в Газа ... тласкайки поддръжката за Израел в международен мащаб до исторически дъна. ”

Лидерът на болшинството в Сената, дълготраен покровител на Израел и най-видният еврейски политик в Съединени американски щати, предизвести, че поддръжката на Вашингтон за неговия съдружник след войната също може да бъде заложена на карта в случай че Нетаняху остане на поста.

„ Ако сегашната коалиция на премиера Нетаняху остане на власт, откакто войната стартира да отшумява, и продължи да следва рискови и провокативни политики, които тестват съществуващите стандарти на Съединени американски щати за помощ, тогава Обединените Държавите няма да имат различен избор, с изключение на да играят по-активна роля в оформянето на израелската политика, като употребяват нашия лост, с цел да трансформират сегашния курс “, сподели Шумър в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР