Chainlink наскоро регистрира лек отскок след значителен спад като в

...
Chainlink наскоро регистрира лек отскок след значителен спад като в
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Chainlink през следващите 6 години

Chainlink неотдавна записва лек отскок след забележителен спад като сега се търгува на цена от $13.58, отбелязвайки непретенциозно нарастване от към 2% през последните 24 часа, което демонстрира позитивна смяна в импулса.

Мистериозен адрес е натрупал доста количество токени Chainlink (LINK) , възлизащи на общо $112 милиона. Наблюдавано е и в допълнение огромно струпване на LINK, в това число тегления на обща стойност $7.5 милиона, трансферирани неведнъж на междинна цена от $15.12.

Въпреки че тези обособени натрупвания може да не съставляват изцяло по-широки трендове в екосистемата на Chainlink, данните от IntoTheBlock демонстрират забележителна акумулация от страна на китовете от $176.98 милиона през последните 24 часа, отбелязвайки доста нарастване от 13.44%.

Прогнозите за цената на Chainlink през 2024 година допускат минимална цена от към $16.64, с оптималната предстояща цена от почти $18.75.

Гледайки напред, прогнозите за 2025 година дефинират минимална цена от $24.03 и оптималната цена от $29.07.

През 2026 година се чака Chainlink да има минимална цена от към $36.24 и оптималната цена от $42.66, със междинна пазарна стойност от $37.24, въз основа на механически разбор от крипто специалисти.

До 2030 година специалистите считат, че Chainlink ще се търгува в диапазона $150-$190.

Макар и тези прогнози да наподобяват обещаващи като се има поради разпространяването на криптовалутите и възходящата им известност, тези упования са значително спекулативни. Предишните придвижвания на цената не са гаранция за бъдещетата траектория.

Външните фактори като регулации, геополитика, стопански разтърсвания и други също оказват голямо въздействие върху посоката на пазарите. Именно поради това тези прогнози би трябвало да се одобряват по-скоро като догатки. Всеки вложител е задължен да прави лично задълбочено изследване преди да реши да се впусне във волатилния свят на криптовалутите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР