Ч есто се случва човек да гризе ноктите си, когато

...
Ч есто се случва човек да гризе ноктите си, когато
Коментари Харесай

Нещата, които ви се случват, когато си гризете ноктите

Ч есто се случва човек да гризе ноктите си, когато се усеща обезпокоен, отегчен или просто го прави от досада. Проучванията демонстрират, че до 30% от международното население е склонно да прави това. За страдание гризането на нокти може да донесе много вреди на общото ви положение. Разберете за какво би трябвало да прекратите този нездравословен табиет от видеото в канала " на.

Може да повреди зъбите си

Зъбите ви може да са доста по-твърди от ноктите ви и въпреки всичко гризането на ноктите може да докара до трайно увреждане на зъбите и даже венците. Честото смилане сред зъбите и ноктите може да докара до натрошаване или напукване на зъбите. Също по този начин може да докара до доста постепенно изместване на зъбите ви.



Възможно е да имате неприятен мирис

Почти невероятно е да премахнем всички микроби и нечистотия от ноктите си, даже при извънредно постоянно миене на ръцете. Това значи, че бактериите, които са скрити под ноктите ни непосредствено отиват в устата ни. Тези бактерии могат да се задържат и развъждат в устата, причинявайки болести на венците, халитоза или неприятен мирис.

Неразположение в стомаха

Бактериите, които живеят в устата ни са задоволително неприятни, само че микробите, които попадат също в устата от честото гризане на ноктите, в последна сметка могат да попаднат и в червата. Тези микроби могат да причинят стомашно-чревни инфекции, които могат да доведат до неприятни болки и диария.

Проблеми с кожата на лицето

Гризенето на нокти може също да аргументи микроскопични дупчици в кожата към ноктите ни, където могат да навлязат разнообразни бактерии и микроби, които предизвикват кожни раздразнения. След това тези микроби може се придвижват от пръстите или ноктите, върху лицето посредством допиране или при гризане на ноктите. Това може да докара до разнообразни кожни обриви по лицето, изключително покрай устните.



Хронично главоболие

Хората, които гризат ноктите си, също имат по-големи шансове да развият бруксизъм или несъзнателно смилане на зъбите. Тези с бруксизъм могат да страдат от болки в челюстта, напрегнати мускули, болки към лицето и това са аргументите за поява на хронично главоболие.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай Посред бял ден, Вуте е пийнал като мотика. Излиза от кръчмата, клатушка се, залита, блъска се в локалното отче, който просто минава оттова, след това му… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте данните за последното денонощиеВ колата са пътували мъж и женаСамолет извърши ексклузивен полет до летище ПловдивСиднийският фуниеобразен паяк е прочут със мощната си отроваГерманският външен министър Хайко Маас разяснява случая с разкритата в България шпионска мрежаКаква е наградатаТова заяви шефът на Регионалната здравна ревизия /РЗИ/ доктор Светла АнгеловаВ края на февруари в Пловдив завърши клинично изследване изследващо опцията за използване на продуктите Виузид и АсбрипОграничението за два мандата не важи за тези, които са заемали поста преди измененията в Конституцията, т.е. за ПутинМерките влизат в действие от 18.00 часа на 25 мартКои обитаеми места ще включва новата общинаСъветник на френския президент разяснява проектите за по-строги правила в износа на ваксиниСега редица индийски щати още веднъж връщат ограничениятаМинистерство на защитата започва пилотен план в Пловдив за обезпечаване на жилища, нужни за военнослужещите и цивилните чиновници на ведомствотоНяголов уточни, че в областта на образованието страната към момента не дава отговор на потребностите на актуалната стопанска система и общество Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР