Ч есто ни се случва да попаднем в ситуация, в

...
Ч есто ни се случва да попаднем в ситуация, в
Коментари Харесай

Няколко трика как да заредим телефона си по-бързо

Ч есто ни се случва да попаднем в обстановка, в която батерията ни е доста намаляла или има незабавна потребност от зареждане.

Точно тогава разполагаме с лимитирано време, с цел да заредим телефона си, който ни е нужен незабавно.

Vbox7 показва няколко трика по какъв начин да заредим батерията си оптимално бързо.

Не използвайте безжично зареждане

Безжичното зареждане е относително нов способ, само че не е доста ефикасен. Когато употребявате безжично зарядно устройство, може да отнеме два пъти повече време, с цел да заредите изцяло телефона си спрямо стандартните способи. Това е по този начин, тъй като зареждането нормално влиза непосредствено в телефона ви, когато употребявате кабел, само че при безжична връзка огромна част от тази мощ се губи под формата на топлота.

Инвестирайте в бързо зарядно устройство

Стандартният USB 2.0 има изходна мощ от 2.5 W, до момента в който по-новите и по-бързи зарядни устройства имат мощ от 18 W до 100 W. Повече изходна мощ значи, че телефонът ви ще доближи цялостно зареждане за по-кратък интервал от време. Важно е да знаете, че кабелът за бързо зареждане работи единствено с телефони, които са проектирани да се оправят с него, за това е добре да ревизирате дали вашия е подобен, преди да инвестирате в по-бързо зарядно.

Включете режима за икономисване на батерия

Различните телефони имат разнообразни настройки за икономисване на сила. Те ще понижат неща като яркостта на екрана, функционалността на процесора и потреблението на данни и затова доста повече сила може да отиде за зареждане на телефона. Така енергоспестяващия режим на батерията може да отнеме няколко минути от времето за зареждане.

Управлявайте своите приложения и изтегляния

Някои приложения към момента могат да работят във фонов режим без ваше познание. Отидете в настройките на батерията, където можете да намерите лист с приложенията, които употребяват най-вече батерия, и да ги пандизите или ограничите. Може да ревизирате дали и някое приложение не изтегля актуализации, защото това в допълнение ще изтощи батерията.

Почистете врата за зареждане

Прах, мъх и нечистотия могат да се съберат във вашия порт за зареждане и с времето да се трансфорат в причина, телефонът ви да не се зарежда толкоз бързо, колкото би трябвало. Можете да го почистите с малко сбит въздух. Въпреки, че и съчка за зъби може да проработи, не си коства риска от основаването на по-сериозни вреди.

Не позволявайте на телефона да се нагрее прекалено много

Вградената система за термичен надзор защищава телефона ви от прегряване. Ако го оставите на слънце или с включен екран по време на зареждане, той ще работи по-усилено, с цел да понижи топлината и затова ще се зарежда по-бавно. Можете да охладите телефона си, като го предпазите от директна слънчева светлина или го поставите в хладно помещение, както и да го изключите до момента в който се зарежда.

Сменете батерията си

Химията на литиевата батерия се разгражда с времето и в случай че никой от триковете досега не е оказал помощ, можете да ревизирате положението на батерията. Има приложения, които ще тестват потенциала и положението на вашата батерия. Можете да промените единствено батерията, само че при множеството смарт телефони това не е вид, тъй че ще се наложи да промените телефона си.

Още забавни видеа вижте в канала на
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Къде беше цяла нощ? - Ми, жена, пих за твое здраве... - Като виждам, към този момент съм безсмъртна... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМинистърът на културата даде доклад с пост във ФейсбукНяма известия за потърпевши хораПромяната стартира от нас и е наш дълг да я завършимРазрушени са домовеТой е бил арестуван по време на спецакция на МВРПроливни дъждове и ветрове връхлетяха БарбадосПричините за случая се изясняватПрез юни специалисти от Министерство на туризма са ревизирали 125 охраняеми и 6 неохраняеми такиваПричината е усложнената епидемиологична конюнктура в тези държавиВенецуелският президент пита дали неговият американски сътрудник Джо Байдън го е разрешилПод възбраната ще попаднат и лекотоварните коли.Прекомерната приложимост може да е знак за разнообразни проблемиАтмосферното налягане едва ще се увеличи и ще бъде към междинното за месец юлиОбщо доказаните случаи на ковид в България към този момент са 421 983Заев: България не съумя да събере сили и да промени отношението сиХристова: „ Това е спалнята за незабавна помощ ”От мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР