CETIN България се присъединява към шестото издание на програмата за

...
CETIN България се присъединява към шестото издание на програмата за
Коментари Харесай

CETIN България се присъединява към програмата за професионално развитие и социална интеграция на хора в неравностойно положение Open Mind

CETIN България се причислява към шестото издание на програмата за професионално развиване и обществена интеграция на хора в неравностойно състояние Open Mind на Теленор България.
CETIN открива общо четири работни позиции за хора с физически усложнения, които в границите на две години ще могат да се осъществят като експерти по обмисляне и употреба на мрежата, както и в отдел “Правни връзки и регулации ”.
 Теленор и ВВМУ “Н.Й. Вапцаров ” не престават партньорството си в образованието в областта на осведомителните и информационни технологии Теленор и ВВМУ “Н.Й. Вапцаров ” не престават партньорството си в образованието в областта на осведомителните и информационни технологии
За поредна година Теленор България връчи предметни награди на тържествена гала във връзка завършването на курсисти от Випуск 2020 на...
Участниците в програмата ще могат да се възползват от приспособена работна среда, опция за повишение на професионалната си подготовка и конкурентоспособност на трудовия пазар, както и да развиват и ползват знанията и уменията си в действителна бизнес среда, получавайки съответно за позицията заплащане. Успоредно с това всеки от тях ще има психическа поддръжка и личен ментор от екипите в CETIN България.
“Екипът на CETIN България твърдо има вяра в приемането на разликите, тъй като те предизвикат най-хубавото в хората. Присъединяването ни към програмата Open Mind е естествена стъпка за нас, защото ценим високо упоритостта и желанието за достижения на хората в неравностойно състояние. Очакваме с неспокойствие новите ни сътрудници ”, сподели Весела Такова, шеф “Човешки запаси ”, CETIN България.
Желание за присъединяване в Open Mind може да се съобщи до 15 септември 2020 година в това число посредством регистрация и изпращане на автобиография и мотивационно писмо. Кандидатите следва да имат приключено приблизително или висше обучение според от определената област, компютърна просветеност, мощна мотивация за учене и предпочитание за работа в екип. Владеенето на британски език е преимущество.
След привършване на двугодишната стратегия участниците ще получат поддръжка за професионалната си реализация във или отвън компанията.
 Защо желая да съм Смарт Турист? Защо желая да съм Смарт Турист?
Алтернативата да не си смарт, по никакъв начин не е приятна. От скоро отново може да се пътува, което е ужасно. И защото дългите месеци изолираност...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР