CES може и традиционно да е събитието, на което се

...
CES може и традиционно да е събитието, на което се
Коментари Харесай

5-те най-големи компютърни анонса на CES 2024

CES може и обичайно да е събитието, на което се афишират доста нови тв приемници и смарт телефони, само че светът на компютрите също постоянно „ оживява “. Марки като Asus, MSI, Lenovo, Nvidia, AMD, Intel, Razer и други с неспокойствие направиха анонси на свои нови артикули на събитието. Видяхме идващото потомство на разнообразни артикули, както и нови и вълнуващи нововъведения. Ето и 5-те най-големи компютърни анонса, съгласно изданието Trusted Reviews.

Asus Zenbook Duo (2024)

За Asus не е задоволително да основава едни от най-хубавите преносими компютри за работливост и гейминг. Компанията обича да демонстрира и нововъведения. Asus Zenbook Duo (2024) прави тъкмо това.

Asus не е първата компания, която показва този тип дизайн на преносим компютър с два екрана, само че Zenbook Duo (2024) наподобява да успокои доста от опасенията, които имахме с офертата на Lenovo. Той е с по-ниска цена – 1699,99 $ и се предлага с пълноразмерна клавиатура и тракпад за преносим компютър. На всичкото от горната страна получавате два превъзходни 14-инчови 120Hz OLED екрана за върхов мултитаскинг в придвижване. Устройството разполага и с най-новите чипове Core Ultra на Intel.

NVIDIA GeForce RTX 4070 Super

Нещата бяха „ Super “ за NVIDIA на CES 2024, като компанията показа три нови видеокарти, а точно RTX 4070 Super, RTX 4070 Ti Super и RTX 4080 Super.

Изглежда, че RTX 4070 Super е получила максимален подтик спрямо еквивалента си без „ Super “ най-после и NVIDIA твърди, че предлага продуктивност, еквивалентна на RTX 3090, само че с по-ниски условия за сила. Повишаването на продуктивността идва под формата на 20% нарастване на CUDA ядрата и по-висока нараснала тактова периодичност.

MSI Claw

2023 година беше огромна година за портативните устройства за игри и не демонстрира признаци на закъснение. MSI Claw е забавен, защото е първият, в който е вграден чип на Intel, и по-конкретно един от новите чипове Core Ultra на Intel.

Конзолата има подобен външен тип с Asus ROG Ally и се предлага на цена от 699 $. Дисплеят е 7-инчов 1080p панел със 120Hz периодичност на освежаване. Наред с огромната батерия, на Claw можете да играете игри както за Windows, по този начин и за Android, с помощта на специфичното приложение MSI App Player.

AMD Radeon RX 7600 XT

Новата AMD Radeon RX 7600 XT към този момент е на сцената. Новата видеокарта има за цел да надгради съществуващата Radeon 7600, която съгласно AMD предлага „ игри и стрийминг от последващо потомство при 1080p “. С технологията на AMD за генериране на фрагменти FSR 3 новият модел XT е подготвен да се оправи и с 1440p.

Заедно с тази основна технология FSR 3 AMD е удвоила паметта от 8GB на 16GB. AMD счита, че всичко това води до 1,9 пъти по-бърз гейминг и трасиране на лъчи спрямо прието остаряващата Nvidia GeForce RTX 2060 при 1080p.

Lenovo ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid

Иновациите не се реализират без опити, а ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid безспорно е завладяващ опит за нещо ново от Lenovo.

Този преносим компютър с хибриден дизайн, наподобяващ Microsoft Surface Book се възползва от тази адаптивност, с цел да предложи две преживявания в едно. Тази машина на Lenovo се предлага както с Windows 11, по този начин и с Android, сред които можете елементарно да превключвате. Пълният пакет се състои от две елементи – ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid Station и ThinkBook Plus Gen 5 Hybrid Tab. Това е завладяваща идея, защото устройства като преносими компютри с Windows с 360-градусови панти се усещат тромави, когато се употребяват като таблет. ThinkBook Plus Gen 5 има за цел да реши тази неудобност с вълнуващи хардуерни и софтуерни нововъведения.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР