Central Park Tower е известен с това, че е най-високият

...
Central Park Tower е известен с това, че е най-високият
Коментари Харесай

Добре дошли в най-високия частен клуб в света

Central Park Tower е прочут с това, че е най-високият жилищен небостъргач на Земята. С височина 470 метра и със 131 етажа, небостъргачът е най-високата жилищна постройка в света. Но това не е единствената рекламация на структурата за популярност: той е и домът на най-високия частен клуб в света.

Разпростиращ се на три етажа в Central Park Tower, Central Park Club може да се похвали с 4 600 квадратни метра обилни улеснения, в това число салон за жители, стая за прожекции, открит плувен басейн с дължина 20 метра, частен парк и изискани заведения за хранене.

Проектиран от Rottet Studio, върхът на частния клуб е 100-ият етаж, където членовете могат да намерят огромна бална зала, частен бар и ресторант с менюта от готвачи със звезди Мишлен, както и салон за вино и пури.

Всички тези улеснения се допълват от 360-градусовата панорама към Сентрал Парк, Хъдсън и Ийст Ривър, както и небостъргачите на Манхатън.
       Вижте тази обява в Instagram.                      
Публикация, споделена от Central Park Tower (@centralparktower)

„ Когато гледката е толкоз зашеметяваща, интериорният дизайн би трябвало да ви запознае с гледката, а не да я заглушава “, споделя Лорън Ротет от Rottet Studio. „ Въпреки че интериорът надалеч не е минималистичен, той не е натоварен. “

 
       Вижте тази обява в Instagram.                      
Публикация, споделена от Central Park Tower (@centralparktower)

В салона структурирани мебели в перлени и сапфирени тонове се допълват от полирани маси за кафе, конзоли и роял. Златните акценти приключват пространството, предизвиквайки съвременна парижка хармония. Подобни претекстове се виждат и в зоната на бара. „ Искахме да създадем среда на типичен, безконечен разкош, където всяка стая има свое неповторимо чувство, само че е част от по-голямото цяло “, добави Ротет.

За да усъвършенства още повече единственото по рода си преживяване, първокласният небостъргач си партнира с Колин Коуи, начин на живот консултант и създател, който влиза в ролята на извънреден начин на живот куратор на постройката и уредник на събития. Коуи залага на метода с петте сетива - основава настроението в клуба като проектира атмосферата посредством светлини, които се приспособяват със залеза, музика, която се усилва с темпото с напредването на деня и периодично повтаряне на персонализирани сезонни аромати. 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР