Central Park - един от най-мащабните жилищни проекти на пазара

...
Central Park - един от най-мащабните жилищни проекти на пазара
Коментари Харесай

Central Park е най-търсеният комплекс в портфолиото на Bulgarian Propertiеs

Central Park - един от най-мащабните жилищни планове на пазара в София, е най-продаваният комплекс в портфолиото на Bulgarian Propertiеs.

„ Новото строителство бе най-предпочитано и през 2022 година Central Park заслужи вниманието на купувачите със своята неповторима идея, конкурентни цени и забележим прогрес на строителството. Само за няколко месеца от старта си през юли той съумя да се трансформира в шлагер в продажбите. Към декември над 40% от наличните жилища в първата фаза на плана са към този момент продадени ”, заяви Полина Стайкова, изпълнителен шеф на Bulgarian Propertiеs.

Мащабният затворен комплекс се състои от 7 здания, 872 жилища и 12 000 кв.м парк, който ще придвижи жителите му в атмосферата на едноименния парк в сърцето на Манхатън в Ню Йорк. Според брокери той е с чудесно местонахождение в бързо развиващия се кв. Банишора - на ул. Скопие до магазин Кауфланд.

Парковата среда от близо 12 дка ще бъде богато озеленена, ще има алеи за разходка, площадки за игра и кътове за отдих. За удобството и комфорта на притежателите на жилища ще имат грижата над 30 търговски обекта в рамките на комплекса.

Компанията предлага гъвкави схеми на заплащане, включително скица с вноска от 25% и 75% - при сключване на Акт 16. „ Особено значимо преимущество е, че за успокоение на купувчите в предварителния контракт е заложена уговорка, че контрактуваната цена е последна и не предстои на смяна ”, акцентира Стайкова.

Притежателите на дом в Central Park ще се любуват на мира и комфорт, дават обещание от Bulgarian Propertiеs. Комплексът е надалеч от автомобилния трафик, очакван е под земята паркинг с нас 1 000 места, както и над 300 велопаркоместа.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР