Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на

...
Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на
Коментари Харесай

Нов круиз до Персийския залив

Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови ине единствено, разгласи, че корабът Celestyal Journey ще посети 4 нови страни и 6 нови пристанища в Персийския залив през ноември 2024 година

 

 Корабът Celestyal Journey, който е с потенциал 1260 пасажери, се причисли към флота на Celestyal през септември предходната година. Плаванията по новия маршрут ще продължат до 18 януари 2025 година, след което той ще стане неизменима част от програматана компанията за зимния сезон.

 

Celestyal също по този начин удостовери, че двата кораба Celestyal Journeyи Celestyal Discovery ще плават целогодишно, а сезонните предложения на компанията включват:

Зимна стратегия с дълготрайност от ноември до април. Част от нея е маршрутът “Desert Days ”със Celestyal Journey, който стартира от Дохаи предлага опция за 3-, 4-, 5- или 7-дневно пътешестване. В програмата е и Celestyal Discovery – който ще дебютира тази година и ще плава по маршрута „ Три континента “ към Гърция, Турция, Кипър, Израел и Египет от ноември 2025 година до март 2026 г.„ Основната “ стратегия на Celestyale в интервала от април до октомври и включва 3 маршрута: „ Раят на Адриатика “, „ Идилична Егея “ и „ Иконична Егея “. Маршрутът „ Раят на Адриатика “ със Celestyal Journeyтръгва от Гърция през Черна гора, Хърватия и Италия със спирки в Кефалония, Дубровник, Котор, Корфу, Бари и Катаколо.Плаванията по „ Раят на Адриатика “ през лятото също ще бъдат през Черна гора, Хърватия, Италия и Гърция, само че със спирка във Венеция. Маршрутът „ Идилична Егея “  също със Celestyal Journey обгръща гръцките острови, както и Турция от 2025 година Същевременно Celestyal Discoveryще плава по 3- и 4-дневния маршрут „ Иконична Егея “ от март до ноември.

До този миг круизите се организираха от март до декември. Маршрутите за 2024 година и 2025 година към този момент са в продажба.

 

Спестете до 70% със зимната промоция на Celestyal

 

Всички дестинации, в това число и новите направления, са част от зимната промоция на Celestyal. Цените за 7-дневното пътешестване по маршрута „ Три континента “, който отплава от Атина и минава през Европа, Африка и Азия, стартират от 1093 лева

 

Цените за 7-дневния маршрут „ Desert Days ”от Доха през Бахрейн, Дубай, град Хасаб в Оман, остров Сир Бани Яс и Абу Даби стартират от 1034 лева

 

Celestyal предлага и 50% отстъпка на всички пакети Celestyal Plus+ Experience, 30% понижение за единични екстри на борда както и до 70% отстъпка за трети или четвърти човек в каюта. 

 

„ Навлизаме в 2024 година с изцяло освежен флот, визити на 7 нови страни и 12 нови интернационалните пристанища, в допълнение към обичаната ни круизна стратегия в Гърция и Средиземноморието. Ние плаваме по гръцките острови и освен, както никой различен, само че се вслушваме и в желанията на нашите клиенти за повече дестинации, повече устойчиви направления и опция да откриват повече със Celestyal.

 

Радваме се, че Celestyal израства като световен бранд и че поемаме по нов курс оттатък Егейско и Средиземно море, с цел да открием пред нашите посетители нови вълнуващи дестинации. “, съобщи основният търговски шеф на Celestyal Лий Хаслет.

 

„ Круизът по Персийския залив дава опция точно за това с начална точка Доха и спирки, измежду които известни дестинации като Дубай, Бахрейн и Абу Даби, както и неповторими „ перли “ като Оман и остров Сир Бани Яс. Започваме годината мощни и с желанието да продължим да се развиваме и да вършим нашите клиенти щастливи през 2024 година “, добавя той.   

 

Подробна информация по отношение на маршрутите на Celestyal можете да намерите на celestyal.com. Повече информация за специфичните предложения и промоции можете да откриете тук.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР