Celestyal Cruises – експертите в круизните пътувания до гръцките острови

...
Celestyal Cruises – експертите в круизните пътувания до гръцките острови
Коментари Харесай

Celestyal Cruises: All Inclusive концепцията ни изключва скрити разходи

Celestyal Cruises – специалистите в круизните пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие, оповестиха старта на сезон 2022 и потвърдиха ангажираността си към българския пазар.

Круизната линия, притежател на редица награди и трансформирала се в избор №1 за пътувания в района, слага България във фокуса си като основен пазар за новия сезон.

Вижте какво още показа за проектите на компанията мениджърът "Бизнес развиване за България " Ефи Карнеси пред екипа на Profit.bg:



Celestyal Cruises дефинира България като основен пазар за новия сезон. Какви са упованията ви за броя туристи от страната ни?

Имаме позитивни упования за българския пазар, който е много динамичен. Има еволюционен растеж на туристите от България и през годините Celestyal Cruises съумя да се трансформира в желан избор на българските туристи за пътувания по море до едни от най-атрактивните дестинации в Гърция.

Стратегията ни за създаване на повече доверие и интерес у българите за пътувания със Celestyal включва оферти за круизи до непосещавани до момента неповторими места по островите с повече време на брега, а нашата All Inclusive идея пази нашите посетители от скрити разноски.

Можем да се похвалим и с открито надеждно, сполучливо и продуктивно съдействие с 25 български туристически организации.

Сезонът към този момент стартира малко преди Великденските празници – открихме го на 18 април с маршрута „ Иконичната Егея “ (Iconic Aegean) – 3 и 4 нощувки. Очакванията ни са да увеличим с 60% нашите посетители по отношение на 2019 година

Целим и да запазим наклонността на повишаване на гостите ни и през 2022 година след турбуленцията в туристическия бранш като цяло, провокирана от пандемията. В дълготраен проект целим растеж през 2023 година и след това годишно нарастване от 20% на туристите от България.

Какви круизи със спирка Солун предлага компанията?

Нашият маршрут “Идиличната Егея” (Idyllic Aegean) стартира от пристанището в Атина всяка събота и от Солун всяка неделя от май до октомври 2022 година

Този магичен круиз води до най-малко 6 очарователни дестинации в сантименталното Егейско море, в това число Атина, Солун, Миконос, Кушадасъ, Патмос, Родос, Крит, Санторини и дава опция на феновете на пътешествията да се насладят на спиращи дъха пейзажи и да посетят емблематични исторически забележителности.

Други направления, които включват Солун, само че потеглят от Атина, са „ Еклектичната Егея “ и „ По стъпките на Св. Павел “, като гостите могат да се включат на круиза непосредствено от пристанището в Солун. Повече можете да научите тук.

Какви улеснения могат да чакат българите на корабите на Celestyal Cruises?

Нашите кораби Celestyal Olympia (1 800 пасажери) и Celestyal Crystal (1 200 пасажери) са средноголеми уютни круизни кораби, подобаващи и за по-малките острови, които посещаваме.
Българоговорящ екипаж на борда, менютата в ресторанта и дневната стратегия, която всеки получава в своята каюта, също са на български език.

Прословутото гостолюбие на Celestyal и персонализирано обслужване са измежду прекарванията, които чакат нашите посетители. Ние изповядваме гръцката философия "philoxenia " (буквално "любов към чужденците ") – идеология, която е нещо доста повече от топло посрещане – това е комплициран честен кодекс с дълбоки корени в нашата просвета.

Гостите могат да се насладят на разнообразна храна, в това число обичайната гръцка кухня, питиета, 2 екскурзии на брега и разнородни развлечения на борда, като уроци по салса, вечерни шоу стратегии, целодневни музикални прояви с жива музика, басейн и прочие, като всичко е включено в цената и няма спомагателни скрити разноски.

Една от отличителните черти на Celestyal Cruises е наличната цена и съотношението цена/качество. Каква е цената на един круиз и с какво вашата компания се разграничава от останалите?

Една от най-силните страни на Celestyal Cruises фактически е наличната цена и съотношението цена/качество – без скрити пътни разноски, защото всичко е включено в цената (както загатнах – храна, питиета, 2 екскурзии и развлечения на борда). Също по този начин продължителността на нашите круизи е планувана да дава отговор на упования на всеки вид посетители.

Има по-интензивни направления и в границите на 3-4 дни се посещават 5-6 дестинации с опция да се видят всички основни места, а 7-дневната обиколка е по-спокоен вид отмора, в която имате опция да отделите повече време за разглеждане на новите места, които посещавате.

Цените на круизите варират сред 279-399 евро за 3 нощувки и 4 нощувки, до 699 евро за 7-дневните круизи („ Три континента “, който включва посещаване и на Турция, Египет и Израел и „ По стъпките на Св. Павел “, който посещава и Турция).

Нашето преимущество са междинните по мярка кораби, които имат достъп до дребни пристанища - както ние ги назоваваме „ скритите бижута “, на Егейско море и Средиземноморието и обезпечават по-добро преживяване, както на борда, по този начин и на посещаваните дестинации.

Как COVID-19 промени круизния бизнес и ограниченията за сигурност и очаквате ли някои от ограниченията, въведени заради пандемията, да бъдат отстранени този сезон?

Пандемията от COVID-19 раздруса круизния и целия туристически бранш, само че ние сме подготвени за сезон 2022, като ще продължим да пожелаваме спазването на всички здравни ограничения и ще пожелаваме всички пасажери да бъдат имунизирани и да са си създали бърз тест преди качването на борда.

Спазваме прецизно протоколите за здраве и сигурност и се придържаме към всички разпореждания и насоки, наложени от Европейски Съюз, гръцкото държавно управление, Световната здравна организация и Международната асоциация за круизни линии (CLIA).

Използваме HEPA филтриращи системи за вентилация в основни зони, като медицински центрове и специфични изолационни „ каюти “, и ATMOS стерилизация във вентилационни системи на всички публични зони, употребяващи 100% пресен въздух извън, без рециркулация на въздуха.

Виждате, че ограниченията все по-вече отслабват, само че нашият приоритет е да защитим пасажерите, екипажа и локалните общности, тъй че ще бъдем доста внимателни преди премахването на каквато и да е от ограниченията и това постоянно ще се случва в сходство с протоколите, наложени от EU Health Getaways и гръцките управляващи.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР