Celestyal Cruises – експертите в круизните пътувания до гръцките острови

...
Celestyal Cruises – експертите в круизните пътувания до гръцките острови
Коментари Харесай

Celestyal Cruises стартира сезона с фокус върху българския пазар

Celestyal Cruises – специалистите в круизните пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие, оповестиха старта на сезон 2022 (от 18 април) и потвърдиха ангажираността си към българския пазар.

Круизната линия, притежател на редица награди и трансформирала се в избор №1 за пътувания в района, слага България във фокуса си като основен пазар за новия сезон.

На публично събитие за медиите в София Лесли Пиден, основен търговски шеф на Celestyal Cruises, показа данни от миналогодишната двумесечна активност на компанията, обслужила 14 000 пасажери при всички прецизни ограничения за здраве и сигурност за пасажерите и екипажа, приложени съгласно наредбите на Европейски Съюз и гръцките управляващи.

Той описа малко повече за компанията, пазара и идния нов сезон, който се обрисува преуспяващ.



„ Много сме щастливи да бъдем тук през днешния ден в София и да представим нашата компания, която е дипломат на гръцкия круиз. За нас България е значим пазар, защото имаме два страхотни седемнощни круизи „ Идилична Егея “ от края на април до октомври, които дебаркират с престой в историческия град Солун, обект на международното завещание на ЮНЕСКО, прочут още и като „ гастрономически парадайс “.

Солун обезпечава елементарен достъп до пазарите на Балканите, защото е доста близо и спомага за леснодостъпно достоверно преживяване на невероятните гръцки острови. Тази есен, през октомври и ноември ще върнем нашия „ Еклектичен “ маршрут, който ще включва спирка в Солун, както и включва друга нова дестинация: Кавала – северният, древен гръцки пристанищен град на Тракийско море, постоянно именуван „ наследник град” заради кристалночистите си крайбрежни води и именитата живописна панорама към морето “, описа Пиден.

All-inclusive преживяване за всеки усет и възраст

През годините Celestyal Cruises съумя да се трансформира в желан избор на българските туристи за пътувания по море до едни от най-атрактивните дестинации в Гърция, като Санторини, Миконос и Крит, както и до някои по-малко познати скрити бижута на Средиземноморието, като живописния остров Милос и пропития с история Патмос.

Една от най-силните страни на Celestyal е наличната цена и съотношението цена/качество – без скрити пътни разноски, защото всичко е включено в цената (храна, питиета, 2 екскурзии и развлечения на борда).



Круизната линия е профилирана в този район на Средиземноморието и пътуващите с нея имат опция да се потопят в достоверния дух на Гърция, като тя предлага както по-кратки пътувания с сред 3 и 4 нощувки, по този начин и по-продължителни и с повече спирки.

Celestyal Cruises разрешава тръгване от близки до България пристанища като Пирея, а към този момент и от Солун. Круизните кораби на компанията са с по-малко посетители на борда, което разрешава интимно и насаме прекарване за пътуващите дружно с опция за достигането на закътани дребни пристанища, до които огромните круизни кораби нямат достъп.

Ефи Карнеси, управител „ Бизнес развиване за България “, показа маршрутите и услугите на борда на круизите. Тя описа за фамозните персонализирани услуги на Celestyal Cruises и акцентира съществуването на българскоговорящ екипаж на борда, което подсигурява приятното преживяване за пасажерите и с което компанията построява повече доверие у българските туристи в услугите на Celestyal Cruises.

Карнеси показа още: „ Имаме положителни упования за динамичния български пазар. Пътешествениците от България последователно нарастват, като през 2019 година имахме 2254 посетители на борда. Нашата цел е да запазим тази наклонност и през 2022 година. след турбуленцията, провокирана от пандемията в туристическия бранш като цяло.

В дълготраен проект целим растеж през 2023 година и след това с годишно нарастване от 20% на туристите от България. С горделивост означаваме, че досега успяхме да установим надеждно, сполучливо и продуктивно съдействие с 25 български туристически организации “, добави тя.



За Celestyal Cruises
Celestyal Cruises бързо си построи известност и завоюва самопризнание като избор №1 за круизни пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие с помощта на своя опит в района и на изключителното гостолюбие, което гостите получават на борда.

Компанията ръководи два кораба за пътувания в района, а по-малкият им размер подсигурява същинско и насаме прекарване за пасажерите. Философията на компанията е построена върху неповторимото гръцко завещание, което съчетава гостоприемството с същинското потапяне в атмосферата на дестинациите и обезпечава достоверно прекарване за цялостен живот, както на борда, по този начин и на сушата.

Мерки за здравословно и несъмнено пътешестване
Основен приоритет за Celestyal Cruises е спазването на условията за запазване на околната среда и здравето, сигурността и благополучието на гостите на борда, на екипажа, както и на общностите, които посещават. Като член на Международната асоциация на круизните линии от компанията одобриха наложителни ограничения за възстановяване на здравните протоколи като част от поетапното обновяване на круизните пътувания.

Съобразени с рекомендациите и препоръките на водещи учени, медицински специалисти, на европейските и гръцките здравни управляващи, тези протоколи се ползват по време на цялото пътешестване. Мерките за запазване на здравето и гарантиране на сигурността подлежат на непрестанно оценяване и поправяне въз основа на развиването на пандемията от COVID-19 в Европа. Те са съобразени с съществуването и измененията по въведените превантивни, лечебни и смекчаващи ограничения.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР