Celebrity Big Brother се готви да посрещне нова звезда от

...
Celebrity Big Brother се готви да посрещне нова звезда от
Коментари Харесай

Шефовете на Celebrity Big Brother се „записаха за риалити звезда на ITV“ след преживяване на косъм от смъртта

Celebrity Big Brother се готви да посрещне нова звезда от ITV, която имаше мъчно време, откакто работата с цици се обърка.

Забавлението стартира още веднъж на 4 март по ITV, съвсем шест години, откогато Channel 5 спря да демонстрира Celebrity Big Brother, както и версията за не-знаменитости. Ей Джей Одуду и Уил Бест ще бъдат водещи и има шушукания, че звезди като Луис Уолш от X Factor, Екин-Су Кулчулоглу, който завоюва Острова на любовта, и чичото на Кейт Мидълтън Гари Голдсмит може да се причислят към шоуто.

Лорън Саймън от Real Housewives на ITVBe към този момент се счита, че също ще бъде част от шоуто. Наскоро тя имаше голям боязън за здравето си, когато интервенцията на гърдите й се обърка, оставяйки я принудена да остане в болница в продължение на три седмици и съвсем лиши живота й.

Лорън, която е на 48 и още веднъж остана необвързана през 2018 година, когато се раздели със брачна половинка си Пол Саймън, не е непозната за риалити малкия екран, защото взе участие в The Real Housewives of Chesh...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР