CD Projekt RED за пореден път декларира своята отдаденост да

...
CD Projekt RED за пореден път декларира своята отдаденост да
Коментари Харесай

CDPR отново обеща да поправи състоянието на Cyberpunk 2077

CD Projekt RED за следващ път заявява своята отдаденост да поправи Cyberpunk 2077 и положението, в което се намира играта към сегашния миг. Това беше споделено в изнесения неотдавна постоянен финансов доклад на компанията за последното тримесечие на тази година.

В отчета, разглеждащ финансовото показване на компанията през първите три месеца на годината се регистрира сериозен спад в чистите облаги на CD Projekt RED – с 64.7% в съпоставяне със същия интервал на предходната година до 32.5 милиона злоти. Тези числа се разминават съществено с плануваните от анализаторите 80 000 000 полски злоти, които трябваше да прибере студиото за този интервал. Самите CDPR още веднъж отхвърлят да назоват точния брой на продадените копия от Cyberpunk 2077, като основният финансов шеф на компанията декларира, че близо 60% от продажбите на студиото за първото тримесечие на 2021 идват точно от Cyberpunk 2077. CDPR не престават работата по обновленията, които би трябвало да поправят играта в сегашния ѝ тип и се надяват това да стане допустимо по-скоро, тъй че играта да се завърне в магазина на PlayStation. Именно отхвърли на Sony да върне играта в магазина си очевидно се явява сериозен проблем за студиото и бъдещето на Cyberpunk. „Общата обстановка, най-малко до момента в който не сме назад в магазина на Sony, остава непроменена. Един от водещите пазари за нас не е наличен сега и ние генерираме множеството от облагата си от PC/дигиталните си канали“, споделя представител на компанията, представен от Reuters. Агенцията напомня, че в навечерието на премиерата на Cyberpunk 2077, акциите на издателя са достигнали исторически връх, само че след фиаското след старта на играта и премахването на Xbox и PlayStation изданията, цената им се е сринала с над 60%.

Студиото показа също по този начин и пътна карта за играта, съгласно която излиза наяве, че кръпки за играта ще излизат през цялата 2021, ще се появи обещаното в допълнение наличие, а през втората половина на тази година се чака и появяването на играта за актуалното конзолно потомство. От студиото припомниха и неотдавна обявената тактика, която идва да размени досегашния метод на работа на отделите. Вместо да концентрира старания в създаването на една игра преди да стартира да работи по друга, CD Projekt RED ще създава по повече от една игра по едно и също време.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР