CCleaner Browser е бърз и сигурен уеб браузър, базиран на

...
CCleaner Browser е бърз и сигурен уеб браузър, базиран на
Коментари Харесай

CCleaner Browser 101.0.16113.44

CCleaner Browser е бърз и сигурен уеб браузър, основан на, за Windows от основателите на. В него са вградени функционалности за сигурност и дискретност, които ви обезпечават сигурност онлайн. Браузърът е екипиран с всички принадлежности, от които се нуждаете, с цел да управлявате поверителността, самоличността и персоналните си данни онлайн.

CCleaner Browser е лек и употребява до 50% по-малко памет, тъй като има усъвършенствана продуктивност и скорост. Табовете, които не употребявате са автоматизирано спрени във фонов режим според от наличната памет на компютъра ви. Можете да контролирате тези настройки от раздела Мениджър на продуктивността в страницата с настройки на браузъра.
По-бързо сърфиране . Блокира досадните реклами, тъй като по-малко за зареждане значи по-бързо сърфиране Пълна дискретност . Спира проследяващите устройства и прикрива цифровия ви отпечатък, тъй че самоличността ви да остане анонимна Пълна сигурност . Сърфирайте, пазарувайте и банкирайте, знаейки, че сте предпазени от злотворен програмен продукт, фишинг измами и кражба на самоличност

Този браузър може да удължи живота на батерията ви с 20%. Както всички други приложения браузърът ви също изтощава батерията на преносимия компютър ви. Някои умни настройки разрешават на браузъра да употребява по-малко процесор и RAM, когато батерията ви е изтощена. Това може да удължи живота на батерията ви с до 20%, което значи, че няма да ви се постанова да посягате толкоз постоянно към кабела за зареждане. Тези настройки за удължение на живота на батерията можете да управлявате от раздела Performance Manager (Мениджър на производителността) в страницата с настройки на браузъра.
Инструменти на CCleaner Browser:

. Той пази персоналните ви данни и прави компютъра ви по-бърз и по-сигурен! Adblock . Блокира всички реклами (или единствено по-натрапчивите – зависи от вас), тъй че уеб страниците да се зареждат по-бързо Anti-Tracking . Защитава поверителността ви, като не разрешава на уеб страници, рекламодатели и други уеб услуги да наблюдават активността ви онлайн Anti-Fingerprinting . Скрива неповторимия профил на браузъра ви (версия на браузъра, език, часова зона, добавки и т.н.), тъй че уебсайтовете да не могат да ви идентифицират Антифишинг . Блокира злонамерени уеб страници и изтегляния, с цел да предотврати заразяването на компютъра ви с вируси, шпионски програмен продукт и програмен продукт за откуп Режим Stealth . Предотвратява съхраняването на историята на сърфирането ви и изхвърля всички бисквитки за следене или уеб кеш, които се пробват да се запазят на компютъра ви по време на сърфиране Мениджър на пароли . Съхранява, основава и автоматизирано попълня данни за вход в обичаните ви уеб сайтове, с цел да направи достъпа по-бърз и сигурен Защита на уебкамерата . Спира достъпа на всички приложения и злотворен програмен продукт до уеб камерата ви без ваше съгласие HTTPS криптиране . Тази функционалност подсигурява, че всеки уеб страница, който посещавате, употребява HTTPS връзка, когато се поддържа. HTTPS Encryption е задействана по дифолт. Защита на разширенията . Блокира нежелани добавки или приставки, с цел да ви помогне да се предпазите, като в същото време ви разрешава да инсталирате тези, които познавате и на които се доверявате Програма за разчистване на поверителността . Почиства историята на браузъра, кеша, бисквитките и други ненужни файлове, с цел да отбрани поверителността ви и да освободи място. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Изтегли: (5.56 MB)

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР