CCC каза, че за да може Шотландия да постигне целта

...
CCC каза, че за да може Шотландия да постигне целта
Коментари Харесай

Целта на Шотландия за емисиите до 2030 г. вече е „над това, което е достоверно“, казват експерти по изменението на климата

CCC сподели, че с цел да може Шотландия да реализира задачата си за понижаване на нездравословните излъчвания със 75% до 2030 година, скоростта на понижаване на излъчванията в множеството браншове ще би трябвало да се усили с коефициент девет през годините до края на десетилетието.

В неоправдателен отчет до шотландския парламент CCC сподели: „ Шотландското държавно управление не съумява реализиране на амбициозните цели на Шотландия в региона на климата. "

Шотландия не е изпълнила осем от последните 12 годишни цели за понижаване на затоплящите планетата излъчвания на парникови газове.

Докладът също по този начин отбелязва нарастване на излъчванията през 2021 година, обвързвано с по-студено от междинното време през тази година и увеличение на излъчванията от превоза след Коронавирус.

CCC също по този начин акцентира, че публикуването на новия план на проект на Шотландия за изменението на климата, което би трябвало да се случи в края на 2023 година, е било „ отсрочено “.

Семейна респект след младежи, починали п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР