Catch A Cheater е вероятно най-неподходящият начин да направите номер

...
Catch A Cheater е вероятно най-неподходящият начин да направите номер
Коментари Харесай

Тя реши да провери верността на приятеля си и бе напълно шокирана от това, което видя

Catch A Cheater е евентуално най-неподходящият метод да извършите номер или да поставите капан на своята половинка. И въпреки всичко някои хора са толкоз сигурни в любовта си, че рискуват. Като тази жена, която благодарение на най-хубавия си другар, реши да прати гаджето си при съблазнителна госпожица по бански. Луис Меркадо, мъжът в чиято честност се съмнява неговата другарка, среща красива госпожица на име София. Тя е пратена от най-хубавия другар на съмняващата се жена като той изяснява пред камерата, че също не има вяра на Луис и това е опция истината да излезе нескрито.



" Проверката " се прави на обществено място и Луис освен, че не съумява да устои на изкушението, ами дори кани момичето, което е на 18 в дома си да пийнат, въпреки че алкохолът не е разрешен на нейната възраст. Приятелката на Луис, гледайки фрагментите, изначало си мисли и споделя на глас, че той просто се държи учтиво с всички, само че скоро е покосена от разочарованието. Сълзите се стичат по лицето й, когато схваща, че обичаният й споделя пред изкусителката, че няма другарка и могат да си прекарат добре в къщата му. Той дори й прави масаж и я опипва.



След всичко което вижда, излъганото момиче си потегля с най-хубавия си другар и изненадващо или не е снимана по какъв начин се целува с него, изясняват от интернет канала Catch A Cheater. Той очевидно я е успокоил добре и другарството е минало в нещо по-сериозно, а може би просто тя желае да си отмъсти, кои знае....

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР