Cartoon Network стартира нова кампания за цяла Европа, Близкия изток

...
Cartoon Network стартира нова кампания за цяла Европа, Близкия изток
Коментари Харесай

Cartoon Network стартира уникална кампания

Cartoon Network започва нова акция за цяла Европа, Близкия изток и Африка (EMEA). Тя се споделя " Пресъздай своя свят " и това лято възхвалява уникалността на всяко дете, като го предизвиква да бъде същински щастливо и решително в себе си. Жизнената и занимателна мултиплатформена самодейност ще включва историите на деца, които вършат невероятни неща в всекидневието си - от преодоляване на изкуството на ролковите кънки или карате до балансиране на футболна топка, до момента в който си мият зъбите или играят брейк.

Много от обичаните герои на Cartoon Network, в това число Гъмбол и Дарвин, триото от " Ние, мечетата " и бандата на " Малки титани: В подготвеност! " също ще поддържат вдъхновяващите гении на почитатели си. 12-годишната международна музикална сензация, Нанди Бушел се включва в самодейността, с цел да й вдъхне още повече живот. Като тя ще покаже гения си в част от идното мултиплатформено наличие на акцията. Моника Омен, вицепрезидент на бранд връзки и ръководство на франчайзинга за деца на EMEA, означи:

" Всеки ден от ден на ден се въодушевяваме от нашите почитатели и в този момент Cartoon Network желае да насърчи всеки един от тях да прегърне същността си - които и да са те, каквото и да вършат, както и да го вършат. " Пресъздай своя свят " е основана, с цел да даде опция на децата да се усещат щастливи в своята достоверност и да ги увери, че всеки от тях има значение. Забавният и приобщаващ жанр на Cartoon Network е неизменима част и от тази акция, която ни дава платформа за показване на безусловно удивителните деца на днешното време. "
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР