Cargotec е световен лидер в товаро-разтоварната дейност и интелигентното управление ...

Cargotec е световен лидер в товаро-разтоварната дейност и интелигентното управление

Cargotec Business Services предоставя услуги на 17 държави в Европа и Северна Америка

Cargotec е международен водач в товаро-разтоварната активност и интелигентното ръководство на транспорта на товари по море, на пристанища и пътища. Българският офис на компанията е измежду тези, които създават процеси и решения за вътрешни бизнес услуги от ново потомство, които оставят диря в световен мащаб.
Създадена през август 2017 година, Cargotec Business Services (CBS) бързо се разраства както по повод на броя на заетите чиновници (в момента екипът е от към 340 души), по този начин и по повод на страните, на които се дават услуги (в момента те са 17, само че в околните месеци се чака присъединението на нови). Българският офис на компанията създава услуги в областта на финансите, човешките запаси и непрякото доставяне и доставки.
Според новоназначения шеф на Cargotec Business Services Миклос Шмит проектите за българския офис включват увеличение на екипа и разширение на портфолиото от обслужвани страни, частично с помощта на идното разкриване на новия хъб в Сингапур, основна локация за услугите на компанията в Азиатско-тихоокеанския район. „ Отчитаме като преимущество междинния размер на компанията ни. Това ни оказва помощ да изградим атмосфера, наподобяваща тази в едно огромно семейство, а също по този начин ни разрешава да се фокусираме повече върху развиването на нашите чиновници. В последна сметка те са повода компанията да се развива с тези темпове, " добави Шмит.
В международен мащаб финландската компания е пример за благонадеждност както като бизнес сътрудник и шеф, по този начин и в отношението си към околната среда. „ Ключът към триумфа ни са прозрачността на работата ни и връзката сред екипите. Другото нещо, за което се грижим, е средата, в която работим всеки ден. Затова се стремим към понижаване на нездравословните излъчвания като напълно автоматизираме товарния поток, употребявайки енергия, което не оставя отрицателен отпечатък. Вече сме внедрили напълно електрически кранове. Но това е още началото, " разяснява Томас Хасенедер, шеф „ Финансови услуги " на Cargotec Business Services.
Регионалният хъб на Cargotec Business Services в Перисбърг, Охайо, Съединени американски щати, който работи от януари от 2019 година, също се ръководи от българския екип.
През 2020 година Cargotec Business Services ще разгласи нова световна услуга за ръководство на риска от трети страни. Плановете също по този начин включват доразвиването на българския офис като централизиран хъб, който да внесе непоклатимост, да способства с ефикасни процеси и използвано познание за цялата компания и нейните чиновници.

Източник: cross.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg