Cargotec Business Services, част от Cargotec, спечели наградата за иновации, ...

Cargotec Business Services, част от Cargotec, спечели наградата за иновации,

Cargotec Business Services е Стартъп на 2018 г.


Cargotec Business Services, част от Cargotec, завоюва наградата за нововъведения, високи технологии и аутсорсинг на Българската аутсорсинг асоциация и Българската асоциация на софтуерните компании.

Българският световен център за бизнес услуги на финландската компания Cargotec сграбчи статуетка „ Стартъп на 2018-та” в конкуренцията за годишните награди. Най-оспорваните оценки в бранша бяха раздадени за трети път. Кандидатурите бяха обсъждани от интернационално жури от потвърдили се на световно равнище експерти в сферата на изнесените бизнес услуги, високите технологии, нововъведенията и човешките запаси.

Кметът на Варна Иван Портних връчи влиятелната статуетка на ръководещия шеф на Cargotec Business Services Мая Миланова. „ Много съм разчувствана, че получаваме тази премия. Само за 10 месеца от старта на съществуването си екипът ни доближи 200 души. Всички те заслужават оценката, поради напъните и ентусиазма си. Плановете ни са до края на годината да разтеглим активността си и да стартираме да обслужваме офисите на Cargotec във Англия, Швеция, Дания, Съединени американски щати, Холандия и Белгия “, разгласи при награждаването госпожа Миланова. Тя получи и почетния знак на Варна като специфична премия от кмета на града.

Глобалният водач в сферата на интелигентните решения за ръководство на карго системи публично откри своя център за бизнес услуги Cargotec Business Services в София през януари. Той ще бъде централен хъб за даване на вътрешни услуги за Cargotec в областта на финансите, човешките запаси и непрякото възлагане на поръчки. За по-малко от година екипът на българското звено набъбна с над 300 %.

Cargotec (Nasdaq Helsinki: CGCBV) е международен водач в даването на цялостни решения за обработка на товари. Бизнес направленията на Cargotec - Kalmar, Hiab и MacGregor са пионери в своите области. Чрез неповторимите си позиции в пристанищния, сухопътния и морския превоз, те усъвършенстват световните товарни потоци и основават устойчива стойност за потребителите. Продажбите на Cargotec за 2017 година възлизат на общо близо 3,2 милиарда eвро. Компанията има 11 000 чиновници по целия свят.

Cargotec Business Services е основана през 2017 година В София се намира основният офис, а в развой на основаване е районен офис в Съединени американски щати. Целта на Cargotec Business Services е да усъвършенства вътрешните процеси на световно равнище в Cargotec. В момента над 200 чиновници в България дават услуги в областта на Финансите, Човешките запаси и Непрякото възлагане на поръчки.

Източник: 3e-news.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg