Cardi B няма да бъде обвинена в инцидент с хвърляне на микрофон в Лас Вегас, каза полицията

...
Cardi B няма да бъде повдигнато обвинение във връзка с
Коментари Харесай

Cardi B няма да бъде повдигнато обвинение във връзка с инцидент с хвърляне на микрофон на скорошно представление, съобщи столичната полиция на Лас Вегас в четвъртък.

Жена, за която се твърди, че е ударена от микрофона през уикенда, е подала сигнал в полицията след инцидента, казаха служители. Тя каза, че е била "поразена от предмет, който е бил хвърлен от сцената."

"След задълбочен преглед на този случай и с консултация от Окръжната прокуратура на окръг Кларк, този случай е приключен като няма достатъчно доказателства", каза полицията в четвъртък. „Няма да бъдат повдигнати обвинения във връзка с този случай.“

плискайте малко вода върху нея.

Cardi B не се е обърнала директно към инцидента, въпреки че е ретуитнала видеоклип, показващ как хвърля микрофона.

"Този следобед бяхме уведомени от столичното полицейско управление на Лас Вегас, че в резултат на тяхното разследване НЯМА да има обвинения срещу Карди", казаха адвокатите на рапъра в четвъртък. „От името на Cardi, ние оценяваме усърдното и бързо разрешаване на този въпрос от столичното полицейско управление на Лас Вегас.“

Cardi B не е единственият изпълнител, който се занимава с фенове, хвърлящи предмети по време на концерти. Мъж от Ню Джърси трябваше да бъде изправен пред съда в понеделник, след като се твърди, че е хвърлил мобилен телефон по Бебе Реджа по време на шоу в Ню Йорк миналия месец. Също така миналия месец и Хари Стайлс, и Дрейк бяха ударени от мобилни телефони. Певицата Ава Макс беше ударена по лицето на сцената през юни, а кънтри звездата Келси Балерини беше ударена в окото, след като член на публиката хвърли гривна.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР