Cardi B и Offset официално се разделиха — отново. Певицата

...
Cardi B и Offset официално се разделиха — отново. Певицата
Коментари Харесай

Cardi B потвърждава раздялата на Offset и реагира на слуховете за изневяра: „Бях необвързана от минута“

Cardi B и Offset публично се разделиха — още веднъж.

Певицата на „ Up “ разкри, че е била „ сама от известно време “ в нов Instagram Live в неделя и сподели, че не „ мисли “, че нейният към този момент отчужден брачен партньор й е изневерил с сътрудника си рапър Chrisean Rock.

„ Не знам дали сте получавали улики от мен от моя Live, имам предвид… или от моите Instagram Stories, където поставям избрана музика. Когато става въпрос за събития и други неща, не мисля, че е правилно, не ми се желае да схвана, тъй като съм сама от минута “, сподели тя на почитателите си.

„ Страхувах се да… не се опасявам, само че просто не знам по какъв начин да кажа на света. Имам възприятието, че днешният ден беше като знак “, продължи тя. „ Последният път, когато се включих онлайн, някак си желаех да ти кажа, само че не знаех по какъв начин да ти кажа, по тази причина трансформирах решението си. “

Миналата седмица към този момент някогашните повдигнаха вежди, когато се появи, че престанаха да се следват един различен в Instagram, а Карди Би показа загадъчни изявления.

„ Омръзна ми да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР