Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане

...
Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане
Коментари Харесай

Цената на Cardano започва да се възстановява

Cardano, водещ състезател на пазара на криптовалути, означи удивително възобновление през вчерашния ден, регистрирайки забележителен растеж от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

Това развиване идва на фона на неотдавнашните разтърсвания и неустановеност, преобладаващи в пространството на криптовалутите.

Струва си да се означи, че Cardano в този момент се намира пред Avalanche ( AVAX ), само че изостава от Dogecoin ( DOGE ), който понастоящем заема деветата позиция с пазарна капитализация от $23.4 милиарда.

Основната движеща мощ зад този незабравим скок на пазарната капитализация е следеното възобновяване на цената на ADA, родния токен на Cardano.

След като претърпя незабравим спад от 32% на фона на преобладаващата геополитическа неустановеност, цената на ADA се възвърне до $0,49.

С пазарната си капитализация, която в този момент възлиза на $17.5 милиарда, Cardano освен затвърждава позициите си на пазара на криптовалути, само че и се приближава до сферата на деяние на най-големите корпорации в света.

Въз основа на световната ранглиста Companies Market Cap, Cardano ще се окаже сложена паралелно с одобрени структури като Warner Music Group, Subaru и Snapchat.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР