Cardano си партнира с World Mobile, за да интегрира рамката

...
Cardano си партнира с World Mobile, за да интегрира рамката
Коментари Харесай

Cardano разкри ново партньорство разширяване на функции на блокчейна

Cardano си партнира с World Mobile, с цел да интегрира рамката " партньорски вериги ", целяща да свърже милиарди несвързани субекти по света.

Това съдействие съчетава мултивериги и инфраструктура от последващо потомство, като покачва сигурността и успеваемостта.

Въпреки това бяха изразени опасения по отношение на партньорските вериги. Хоскинсън акцентира тяхната еластичност и значение в границите на Cardano, което разрешава на планове като World Mobile да създават неповторими протоколи, като в същото време се възползват от сигурната инфраструктура на Cardano .

Той също по този начин посочи ролята на преводите сред веригите за повишение на цената на мрежата посредством оперативна съгласуемост.

Cardano е интегрирала благоприятни условия за странична верига Inter-Blockchain Communication Protocol (IBC), с цел да улесни транзакциите в блокчейн мрежите. Освен това при започване на юни Cardano си обезпечи значимо партньорство с аржентинското държавно управление.

Хоскинсън загатна и за евентуално съдействие с основния изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск за консолидиране на Midnight Protocol за възстановяване на поверителността в платформите на обществените медии, макар че Мъск към момента не е дал отговор.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР