Cardano се подготвя за срещата на върха през 2023 г.,

...
Cardano се подготвя за срещата на върха през 2023 г.,
Коментари Харесай

Cardano се подготвя за срещата на върха през 2023 г., Chainlink стартира на Avalanche, а Bitcoin Spark иска да демократизира майнинга

Cardano се приготвя за срещата на върха през 2023 година, Chainlink започва на Avalanche, Bitcoin Spark стартира гражданска война в майнинга.

Тъй като пазарът навлиза в идната си бича фаза, пазарните анализатори се вълнуват от развиването на Cardano, Chainlink и Bitcoin Spark. В тази публикация ще бъдат прегледани последствията от тези трендове за пейзажа на цифровите активи.

Посетете ICO на Bitcoin Spark за втори късмет да се присъедините към Bitcoin по-рано

Cardano се приготвя за срещата на върха през 2023 година

Cardano е водеща развойна активност в криптопространството. Сега планът се приготвя за едно от най-големите събития в промишлеността. От 2 до 4 ноември Cardano ще се събере в Дубай за срещата на върха 2023.

Cardano Spot разгласи, че ще даде на общността предаване онлайн на цялото събитие. В рамките на Срещата на върха 2023 ще бъдат обявени най-новите вести за Cardano и развиването на мрежата.



Анализаторите предвиждат, че цената на ADA ще се увеличи. Предвижда се цената на ADA да се увеличи над $0.300, когато това се случи. Ако цената на ADA пробие над $0.300, бъдещото придвижване на цената ще покаже, че токенът ще се приближи до идната опозиция при почти $0.394.

Функциите на Chainlink започнаха да действат в мрежата на Avalanche

Chainlink е отличник в приемането на блокчейн в действителния свят. През 2023 година Chainlink си партнира с огромни финансови групи, в това число Swift, DTCC, Euroclear, Clearstream, ANZ, Citi, BNY Mellon, BNP Paribas и Lloyds Banking Group.

Най-новата наклонност включва мрежата Avalanche. Характеристиките и функционалностите на Chainlink са пуснати в деяние в мрежата Avalanche. Като част от старта Avalanche към този момент има достъп до всички API в света, понижени разноски за газ и опция за осъществяване на персонализирани калкулации върху всевъзможни данни.

Chainlink Oracle започва и в мрежата на Fyde Treasury. Освен това монетата на Chainlink, LINK, се показа мощно на пазара. Цената на LINK неотдавна излезе от модела на странична търговия. В резултат на това LINK проби съпротивата от $10.

Bitcoin Spark (BTCS) за демократизиране на добива

От стартирането на Bitcoin добивът е основен развой за обезпечаване на мрежата. Въпреки това, високите енергийни условия и скъпите графични процесори направиха добива развой, осъществяван единствено от малко на брой. Bitcoin Spark беше основана, с цел да реши този проблем и да демократизира добива.

За да реализира това, Bitcoin Spark показа нов механизъм за консенсус – доказателство за развой. Този нов модел ще даде опция на всеки, който разполага със смарт устройство, да добива токени BTCS. Намаляването на енергийните условия има за цел да разреши на повече миньори и да увеличи сигурността на мрежата Bitcoin Spark.

Като хард форк от Bitcoin, BTCS също работи със същата инфраструктура за отбрана на персоналните данни и сигурност. Подобреният й механизъм за консенсус обаче прави мрежата по-бърза и има по-ниски трансакционни разноски от Bitcoin.

Тези неповторими характерности трансфораха Bitcoin Spark в извънредно наблюдаван план. Във фаза VIII на своето първично предложение на монети (ICO), с цена на BTCS от $3.25 за токена. Прогнозата за цената допуска, че BTCS може да доближи исторически най-много от $50. Това трансформира BTCS в топ криптовалута за покупка при идващото пазарно рали.

Научете повече за ICO на Bitcoin Spark по-долу:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР